reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Hej Dziewczyny[emoji870]
Dopiero się obudziłam, do późna oglądałam relacje na żywo z marszu...
To tak niedaleko mnie się działo[emoji33]

Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
[emoji173][emoji110]
Image%20(1).jpeg

Hej Dziewczyny[emoji870]

Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590
Piękny jest ten kosz 😍

Hej Dziewczyny[emoji870]

[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590
Rzeczywiście piękny 🤩😍a to wasze pierwsze dziecko czy nie? Bo nie kojarze

To będziemy razem, ja też 27.10 ;)
Na którą masz? Ja dopiero 16:00...
Liczę, że w końcu poznam płeć, bo to będzie 16+6... Mocz 5,5 więc teoretycznie dziewczynka? Ale w ciąży z synkiem było 5,0 :D a siusiak jest
Ja mam po 12.00 wizytę, panie w rejestracji nie podały mi konkretnej godziny bo pani doktor nie ma miejsc, przyjmuje oficjalnie do 13.00 ale tak naprawdę do ostatniej pacjentki.
Ja płeć poznam najpewniej 2.12 na prenatalnych.

Oo a czemu się wciska las cos nie tak, czy po prostu chcesz zobaczysz bobaska?
Chciałam zobaczyć 😁 moja prowadząca odwołała mi wizytę, którą miałam mieć w środę bo jest na kwaratannie. A koleżanka pielęgniarka pisała, że mają właśnie wolne terminy na dzisiaj do tego lekarza, więc w sumie czemu miałabym nie skorzystać jak sami zapraszają 😂

Chciałam zobaczyć 😁 moja prowadząca odwołała mi wizytę, którą miałam mieć w środę bo jest na kwaratannie. A koleżanka pielęgniarka pisała, że mają właśnie wolne terminy na dzisiaj do tego lekarza, więc w sumie czemu miałabym nie skorzystać jak sami zapraszają 😂
I super, też bym takk zrobiła haha ❤️❤️❤️
To prześlij fotkę jak dostaniesz ❤️

reklama
Co do usuwania zębów w ciąży i leczenia. Wszystko jak najbardziej można robić w drugim trymestrze. Dobre gabinety (nie wiem jak na NFZ), mają specjalne znieczulenia dla kobiet w ciąży. A nieleczone zęby czy stan zapalny z zębów do usunięcia są dużo bardziej niebezpieczne dla dziecka, niż sam taki zabieg. Więc, jeśli macie jakieś zęby do zrobienia to jak najbardziej polecam zrobić to w ciąży 😁 później nie będziemy mieć na to czasu 😂
P.S pracuje w gabinecie stomatologicznym, więc wiem o czym mówię 🤪

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry