PasiastyOgon
Moderator
To będziemy razem, ja też 27.10Ja 27.10 ale bez usg
Na którą masz? Ja dopiero 16:00...
Liczę, że w końcu poznam płeć, bo to będzie 16+6... Mocz 5,5 więc teoretycznie dziewczynka? Ale w ciąży z synkiem było 5,0
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To będziemy razem, ja też 27.10Ja 27.10 ale bez usg
Piękny jest ten koszHej Dziewczyny[emoji870]
Dopiero się obudziłam, do późna oglądałam relacje na żywo z marszu...
To tak niedaleko mnie się działo[emoji33]
Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590
Rzeczywiście pięknyHej Dziewczyny[emoji870]
Dopiero się obudziłam, do późna oglądałam relacje na żywo z marszu...
To tak niedaleko mnie się działo[emoji33]
Za to mąż zrobił mi niespodziankę, poszedł odebrać paczuchę z zamówinionym koszem mojżesza [emoji85][emoji85]
Wiem, szybko, ale była okazja to brałam, bo nie mogłam się powstrzymać [emoji2960][emoji2960]
Zaraz pójdzie spowrotem do kartonu, ale jest przecudny i tak pięknie się komponuje, że musiałam wam wstawić [emoji4]
Powodzenia na dzisiejszych wizytach!
[emoji173][emoji110]Zobacz załącznik 1191590
Ja mam po 12.00 wizytę, panie w rejestracji nie podały mi konkretnej godziny bo pani doktor nie ma miejsc, przyjmuje oficjalnie do 13.00 ale tak naprawdę do ostatniej pacjentki.To będziemy razem, ja też 27.10
Na którą masz? Ja dopiero 16:00...
Liczę, że w końcu poznam płeć, bo to będzie 16+6... Mocz 5,5 więc teoretycznie dziewczynka? Ale w ciąży z synkiem było 5,0a siusiak jest
Ja mam wizytę dzisiaj o 14:00Dziewczyny tak w ogóle życzę udanych wizyt ❤
Proszę tu pisać kiedy wizyty, ka dopiero 3 listopada.
Oo a czemu się wciska las cos nie tak, czy po prostu chcesz zobaczysz bobaska?Ja mam wizytę dzisiaj o 14:00udało mi się wcisnąć do znajomego ginekologa na NFZ, a u swojej prowadzącej mamy 5.11. Liczę, że chociaż może coś zdradzi na temat płci już dzisiaj
![]()
Chciałam zobaczyćOo a czemu się wciska las cos nie tak, czy po prostu chcesz zobaczysz bobaska?
I super, też bym takk zrobiła hahaChciałam zobaczyćmoja prowadząca odwołała mi wizytę, którą miałam mieć w środę bo jest na kwaratannie. A koleżanka pielęgniarka pisała, że mają właśnie wolne terminy na dzisiaj do tego lekarza, więc w sumie czemu miałabym nie skorzystać jak sami zapraszają
![]()