aha, nowa jestem :/ zaskoczona jestem i to bardzo.Tak jak napisałam , będziemy sukcesywnie dodawać nowe dziewczyny , kończę już temat.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aha, nowa jestem :/ zaskoczona jestem i to bardzo.Tak jak napisałam , będziemy sukcesywnie dodawać nowe dziewczyny , kończę już temat.
A gdzie to się zmienia? W ustawieniach kontakt jakoś?Dziewczyny mam mala radę dodajcie jakis zdjęcie, obrazek avatar profilowy, bo ludzie nie czytaja czasami nickow, ale patrza na zdjęcie.
Widzę ze sa w Kasie z nr w nick, ja tego nie zapamiętam np.który nr pisze a który nie. Do tego ostanio nawal nowych osób i ciężko przez to wyłapać kogoś kto nawet stale pisze bo avatar nic nie mówi.![]()
Trzymam kciuki, będzie dobrze i nie denerwuj sięWitam się z ranaja już od godziny na nogach, dosłać nie idzie... O 9 wyruszamy do Łodzi na prenatalne i już jestem w stresie cała... Tak czekałam a teraz się boję...
Mam nadzieję,że mnie tu nie opuścicie na forum, bo odkąd na nim jestem to jest mi dużo lepiej psychicznie
Życzę Wam wszystkim miłego dnia![]()
po 35 roku życia refundowane a wcześniej płatne. Trzecie badanie prenatalne jakoś w 32 tyg. (Chyba już nie obowiązkowe ale wskazane) płatne dla wszystkich
I w tym wszystkim, bolli to , ze dbam, badam, biegam po lekarzach itd, a tak patola jak chodzi do ginekologa w ciązy to jest super, pali ,pije i często ma zdrowe dzieci ( to akurat dobrze w tej całej sytuacji)To jest szok ile w Pl trzeba pieniędzy wydać w czasie ciąży plus wyprawka itd![]()
A gdzie to się zmienia? W ustawieniach kontakt jakoś?
Dziewczyny mam mala radę dodajcie jakis zdjęcie, obrazek avatar profilowy, bo ludzie nie czytaja czasami nickow, ale patrza na zdjęcie.
Widzę ze sa w Kasie z nr w nick, ja tego nie zapamiętam np.który nr pisze a który nie. Do tego ostanio nawal nowych osób i ciężko przez to wyłapać kogoś kto nawet stale pisze bo avatar nic nie mówi.![]()
I w tym wszystkim, bolli to , ze dbam, badam, biegam po lekarzach itd, a tak patola jak chodzi do ginekologa w ciązy to jest super, pali ,pije i często ma zdrowe dzieci ( to akurat dobrze w tej całej sytuacji)