Ja też 27.10, będę 18+3To będziemy razem, ja też 27.10
Na którą masz? Ja dopiero 16:00...
Liczę, że w końcu poznam płeć, bo to będzie 16+6... Mocz 5,5 więc teoretycznie dziewczynka? Ale w ciąży z synkiem było 5,0a siusiak jest
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też 27.10, będę 18+3To będziemy razem, ja też 27.10
Na którą masz? Ja dopiero 16:00...
Liczę, że w końcu poznam płeć, bo to będzie 16+6... Mocz 5,5 więc teoretycznie dziewczynka? Ale w ciąży z synkiem było 5,0a siusiak jest
No ja dokładnie też, nie widzi mi się kuoywac kurtki, mam nadzieję że nie będzie mocnej zimy, i wystarczy Gruby swetr i rozpięta kurtka,Dziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Moja mnie delikatnie ciśnie i z jednej strony potrzebuję większej w obwodzie, ale z drugiej strony zal kasy wydawać![]()
Gruby swetr i rozpięta dadzą radęDziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Moja mnie delikatnie ciśnie i z jednej strony potrzebuję większej w obwodzie, ale z drugiej strony zal kasy wydawać![]()
Haha napisałam, a potem przeczytałam Twój postNo ja dokładnie też, nie widzi mi się kuoywac kurtki, mam nadzieję że nie będzie mocnej zimy, i wystarczy Gruby swetr i rozpięta kurtka,![]()
Tak też jestem zdania że sporo dziewczyn które się udzielały powinny być na zamkniętym, i nie rozumiem dlaczego tak się nie stało [emoji848]
we starszakiem tak chodziłam, bo mi goraco było, a teraz jest mi coraz częsciej zimnoGruby swetr i rozpięta dadzą radę![]()
Mi jest zawsze zimno. A mówili, że w ciąży będzie wiecznie gorącowe starszakiem tak chodziłam, bo mi goraco było, a teraz jest mi coraz częsciej zimno![]()
Ja kupiłam płaszczyk w Reserved. Pasuje mi krój, bo w ramionach dopasowana a rozszerza się ku dołowi więc brzuch się zmieści, jest przed kolano więc nie przeziebie nerek, cena przystępna niecałe 200zl i myślę że nawet bez ciąży się nada jako oversizeDziewczyny rozgladacie się za kurtkami w które zapniecie brzuch ?
Ja na szczęście z zeszłego roku mam kilka oversizeowych płaszczy, więc powinno być ok. Poza tym tak czy siak w większości chodziłam odpięta ale zawinięta...No ja dokładnie też, nie widzi mi się kuoywac kurtki, mam nadzieję że nie będzie mocnej zimy, i wystarczy Gruby swetr i rozpięta kurtka,![]()