CzarnaMama
Zaangażowana w BB
Daj znać! U Ciebie rzeczywiście strasznie długo te bóle trwają.Byłam przed chwilą na becie. Wyniki po 20. Trzymajcie kciuki . Bo brzuch wciąż boli Momo że żre te tabsy i leżę plackiem.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Daj znać! U Ciebie rzeczywiście strasznie długo te bóle trwają.Byłam przed chwilą na becie. Wyniki po 20. Trzymajcie kciuki . Bo brzuch wciąż boli Momo że żre te tabsy i leżę plackiem.![]()
Byłam przed chwilą na becie. Wyniki po 20. Trzymajcie kciuki . Bo brzuch wciąż boli Momo że żre te tabsy i leżę plackiem.![]()
Mi też ogromną satysfakcję sprawia robienie pozytywnych testów ciążowychTrzymamja dzisiaj miałam badania krwi robić, ale taka kolejka była... Ze stwierdziłam, że jak poczekają do poniedziałku to niewiele zmieni
wtedy dorzucę sobie i bete. Dzisiaj tylko test, tak naprawdę nie wiem po co
ale krechy piękne, grube, w życiu takich nie miałam
![]()
Mnie tez ciagle boli ,a na dodatek chyba bede miec anginę boli mnie gardlo i czuje sie jak z krzyza zdjęta..Byłam przed chwilą na becie. Wyniki po 20. Trzymajcie kciuki . Bo brzuch wciąż boli Momo że żre te tabsy i leżę plackiem.![]()
Czemu? Blada kreska czy co?,No to witam nazywam się Ewelina dziś miałam dostać okres zrobiłam test ... i nie wiem co myśleć☺
![]()
Też sobie w środę robiłam,ale stwierdziłam,że szkoda kasyMi też ogromną satysfakcję sprawia robienie pozytywnych testów ciążowych![]()
Aha, masz przy przycisku odpowiedź to na lewo jest dołącz plik, no ale to jest blada czy jak, he bo nie wiem czy gratulowaćJakoś nie mogę tutaj pliku wylać![]()
Ja z tej ciąży to mam 8Też sobie w środę robiłam,ale stwierdziłam,że szkoda kasy2 kreski są to starczy