Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niby takJa w pierwszej ciąży z dziewczynką wyglądałam lepiej i nie miałam ochoty na słodycze. Teraz cera sucha, włosy tłuste a ochota na wszystko co popadnie.
No a ze zgagą... Ja nie miałam w ogóle i urodziło się łyse... Czyli, że się sprawdziło??![]()
No ja mam dokładnie tak samo. W pierwszym trymestrze dużo przytyłampomimo tego, że nie jadłam jakichś mega porcji ani dużo słodyczy. Normalnie bym tyle nie przybrała na tym jedzeniu, więc myślę, że w ciąży włącza się w organizmie supermagazynowanie energii i niestety każda przytyje ile musi
pamiętajmy, że w ciąży tycie jest wskazane, więc ja bym się bardziej martwiła, gdybym przytyła malutko (takie 2-5 kg na całą ciążę)
A może żaden?Też tak uważam i jakoś się bardzo nie przejmuje tym, że przytyje bo to nieuniknione, ale wiadomo człowiek się zastanawia jak będzie wyglądać na końcu ciąży i ile rozstępów wyjdzie![]()
a to już teraz wiemy, że mamy dwie Kasie z bliźniakami w brzuszkach, bo u drugiej prawdopodobnie będą dziewczynkiSuperu mnie też prawdopodobnie dwa siusiaki ☺☺
To tak jak mójJa to bym się najadła takim obiadem ale jakby mój po pracy zobaczył na obiad naleśniki na słodko to myślę że by pojechał po kebaba![]()
Hehehhe właśnie mi się śniło, że urodziłam bliźniaki z gęstymi włosami i mowilam i już wiem skąd ta zgagaJa w pierwszej ciąży z dziewczynką wyglądałam lepiej i nie miałam ochoty na słodycze. Teraz cera sucha, włosy tłuste a ochota na wszystko co popadnie.
No a ze zgagą... Ja nie miałam w ogóle i urodziło się łyse... Czyli, że się sprawdziło??![]()
Ja się przejmowałam ze przytyje aż do niewiem przedwczoraj, gdy złapały mnie te zaparcia stwierdziłam, że no bez przesady jakos musze jeść normalnie zeby to wszystko funkcjonowało a dzidzia musi mieć dostarczone wszystko nie będę przecież się tak ograniczać i myślećTeż tak uważam i jakoś się bardzo nie przejmuje tym, że przytyje bo to nieuniknione, ale wiadomo człowiek się zastanawia jak będzie wyglądać na końcu ciąży i ile rozstępów wyjdzie![]()
Myslalam, że tylko ja się z borykam z większą ilością kg w 1 trymestrzeja w pierwszym trymestrze może ponad 5 kg przytyłam i się bałam co będzie dalej bo dziewczyny pisały ze dużo mnie przytyły. Ale teraz jakoś tak apetyt przystopował to mam nadzieje ze tak spokojniej będzie