Patii_666
Fanka BB :)
Hahaha nie mamy jedna kasie z bliźniakami i jej się poprostu płeć zmieniłaa to już teraz wiemy, że mamy dwie Kasie z bliźniakami w brzuszkach, bo u drugiej prawdopodobnie będą dziewczynkirównowaga zachowana
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha nie mamy jedna kasie z bliźniakami i jej się poprostu płeć zmieniłaa to już teraz wiemy, że mamy dwie Kasie z bliźniakami w brzuszkach, bo u drugiej prawdopodobnie będą dziewczynkirównowaga zachowana
![]()
Ja już tak bardzo czekam na te ruchyA ja się muszę pochwalić że w końcu miałam chwilkę by poleżeć w spokoju (brzdąc usnął) i mam to - czuje pierwsze ruchy a dziś mam 15 tydzień + 1 dzień![]()
Mi się dziś śniło pełno pysznych słodyczy, jakieś M&M's itd. to chyba znak,że pora na zakupyHehehhe właśnie mi się śniło, że urodziłam bliźniaki z gęstymi włosami i mowilam i już wiem skąd ta zgaga
Nijak. Sie pewnie to ma do włosów ale śmieje, się że w tej ciąży to chyba po pas male będzie je mieć hehe
Z synem mialam zgage i urodził się z włoskami![]()
Odczucia motylka miałyśmy identyczne i ja też w pierwszej ciąży ruchy czułam w 16 tygodniu. Jeszcze chwilka i na 100% się doczekasz.Ja już tak bardzo czekam na te ruchyw pierwszej ciąży poczułam baaaardzo szybko i to nawet regularnie w sensie czułam już codziennie tak koło 16 TC, a córka w USG młodszą o 2 tygodnie była, teraz 14 tc a synuś starszy o pół, więc czekam
ja początkowo czułam jakby mi motylek latał w macicy
Ja póki co 1kg do przodu. I najchętniej to bym chciała zostać z taką waga do końca ciąży. Magazynować nic nie muszę bo mam nadprogramowe kilogramy jeszcze zanim zaszłam w ciążę, więc myślę że u mnie to akurat zdrowo by wyszło gdyby tak zostałoNo ja mam dokładnie tak samo. W pierwszym trymestrze dużo przytyłam [emoji85] pomimo tego, że nie jadłam jakichś mega porcji ani dużo słodyczy. Normalnie bym tyle nie przybrała na tym jedzeniu, więc myślę, że w ciąży włącza się w organizmie supermagazynowanie energii i niestety każda przytyje ile musipamiętajmy, że w ciąży tycie jest wskazane, więc ja bym się bardziej martwiła, gdybym przytyła malutko (takie 2-5 kg na całą ciążę)
Najpierw miały być dziewczyny później siusiaki się pojawiły zobaczymy co powiedzą w poniedziałekHahaha nie mamy jedna kasie z bliźniakami i jej się poprostu płeć zmieniłaalbo ja jestem już głupia,
![]()