reklama

Kwietniowe mamy 2021

Zmiana czasu mnie od lat wkurza! Trzeba isc zjeść śniadanie 😋😋😋!

Odnośnie ubranek ja planuje zakupy wyprawki po Nowum Roku na wyprzedażach (bo nie mam ciśnienia na kolory ze różowe vs niebiwskie, wolę uniwersalne, klasyczne i tak rodzina pójdzie w kolory + płeć 😉), a wózek gondola używany, żeby nie przepłacać. No i liczę sobie tak, ze wtedy bede na L4, dostalabym i teraz, ale chce popracować do Świat BN.

Smacznego🥚🍳🧀🥐🥨🥖🧇🥞🥛👍
Też właśnie będę polować na wyprzedażach, tym bardziej,że ja fanką minimalistycznych i klasycznych ubranek, żadnych wzorków ani obrazków. Z tego co widziałam w hm mają wiele 5pakow bodziakow, spodenek czy klasycznych spiochow, więc na początek powinno być ok. W ogóle nie lubię zbędnych gadżetów, dla córki miałam w sumie tylko bujak i kilka zabawek, a szwagierka już mi wciska pełno niepotrzebnych rzeczy, których nawet nie mam gdzie włożyć typu jakieś chodziki, kojce itd. (bo "ona nie ma już tego gdzie trzymać"), a ja to z tych którzy nie potrafią odmówić, bo nie chcą przykrości sprawić..

reklama
Nie polecam też pepsi przed snem 🙈 inwazja w brzuchy gwarantowana i raczej nie jelita 🙈
A ja nie polecam chipsów + cukierków czekoladowych . Tydzień temu ta mieszanka spowodowała u mnie ogromne bóle jelit takie, że aż spać nie mogłam całą noc 🤢 . Straszne uczucie ... z pozytywów tej sytuacji - przeszła mi jakakolwiek ochota na chipsy i teraz już nawet nie chce ich kupować :P

A ja nie polecam chipsów + cukierków czekoladowych . Tydzień temu ta mieszanka spowodowała u mnie ogromne bóle jelit takie, że aż spać nie mogłam całą noc 🤢 . Straszne uczucie ... z pozytywów tej sytuacji - przeszła mi jakakolwiek ochota na chipsy i teraz już nawet nie chce ich kupować :p
Znam ten ból kiedyś też pojadlam chipsów na noc i z głowy spanie było. Mi też przeszły ochoty nawet na maka i kebaba 😅

reklama
Też właśnie będę polować na wyprzedażach, tym bardziej,że ja fanką minimalistycznych i klasycznych ubranek, żadnych wzorków ani obrazków. Z tego co widziałam w hm mają wiele 5pakow bodziakow, spodenek czy klasycznych spiochow, więc na początek powinno być ok. W ogóle nie lubię zbędnych gadżetów, dla córki miałam w sumie tylko bujak i kilka zabawek, a szwagierka już mi wciska pełno niepotrzebnych rzeczy, których nawet nie mam gdzie włożyć typu jakieś chodziki, kojce itd. (bo "ona nie ma już tego gdzie trzymać"), a ja to z tych którzy nie potrafią odmówić, bo nie chcą przykrości sprawić..
Mam tak samo :D do teraz nie mamy miliona zabawek, ani gadżetów. Też mi siostra i koleżanki tak wszystko chciały znosić- a to wkładka do wanienki ( nie wiem po co?) A to angel care, a to jakieś szumisie, dwie karuzele, itp🙈 a dziecko najszczęśliwsze i tak przy mamusi leżało 😏

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry