Co trzy tygodnie i na każdym USG i do tej pory zawsze mówił że szyjką ok, albo że ma 40mm więc jakoś tam kontroluje sytuację.Do wtorku to już całkiem bliskojak często masz wizyty?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co trzy tygodnie i na każdym USG i do tej pory zawsze mówił że szyjką ok, albo że ma 40mm więc jakoś tam kontroluje sytuację.Do wtorku to już całkiem bliskojak często masz wizyty?
Masz złoto w domuDzięki dziewczynyTrafił mi się mąż bardzo ogarnięty w kuchni także w razie czego nie zginiemy
Ja w pierwszym trymestrze w ogóle nie chciałam jeść słodyczy ... teraz apetyt na słodkie trochę wrócił i ten sernik już za mną chodził od kilku dni![]()
Sa takieJeśli mi powiesz że to lays kurki w śmietanie których nie mogę nigdzie spotkać to się popłacze![]()
O tak,tez taka robie,polecam dodac jeszcze z lyzeczke lub dwie curryMasz złoto w domu!!! Mój M. nic nie potrafi
a tu takie piękne ciasto
! Palce lizać
!
Ale wlansie, tak 23:30 rozkroił mi dużą dynie na zupę dyniowa z mleczkiem kokosowym!
Idę w to, KOCHAM TrójmiastoNa emeryturze bedziemy lazic po plazy![]()
Omomommm uwielbiamO tak,tez taka robie,polecam dodac jeszcze z lyzeczke lub dwie curry
Ja nawet nie pomyślałam o moim! To ja takiego ciasta nie potrafię, wiecMasz złoto w domu!!! Mój M. nic nie potrafi
a tu takie piękne ciasto
! Palce lizać
!
Ale wlansie, tak 23:30 rozkroił mi dużą dynie na zupę dyniowa z mleczkiem kokosowym!