Martus122
Fanka BB :)
Wiesz co wydaje mi się,że to kwestia ułożenia dzidziusia bardziej chybaJa też się zastanawiamy nad kupnem aks musiałabym najpierw przetestować czy będę słyszała bo ja duuuza babka jestem i nie wiadomo czy przez oponkę usłyszę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wiesz co wydaje mi się,że to kwestia ułożenia dzidziusia bardziej chybaJa też się zastanawiamy nad kupnem aks musiałabym najpierw przetestować czy będę słyszała bo ja duuuza babka jestem i nie wiadomo czy przez oponkę usłyszę
Mama ginekolog wspominała kiedyś,że większe są szanse aby z dziewczynki zrobił się chłopak po paru tygodniach, aniżeli w drugą stronęto chyba jeszcze na tym etapie mogą być takie zmiany ze się coś tam powiększyło i urosło![]()
Wiesz co ja go dostalam od kolezanki ktora pracyje w secon hand,nie jest jakis markowy mysle,ktos go oddal bo nie chcial uzywac,bo nie otwarty byl.Dodam ze miejszam w Uk wiec pewnie jakis z chin z ebayaDetektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie trafic![]()
Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spiszNa final dzis ciesze sie ze dołączyły nowe Mamy, a nawet wróciły! Super ze jesteście i każdej z Was gratulujęDzidzi ❤!
@wiola1198 , @Lola13 @Klaudia91gdansk i inne Mamy, przepraszam że jeszcze nie pamiętam nickow!
Odzywajcie się!![]()
W pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynkaMama ginekolog wspominała kiedyś,że większe są szanse aby z dziewczynki zrobił się chłopak po paru tygodniach, aniżeli w drugą stronę![]()
Ja ten swój też kupiłam na olx za 80zlWiesz co ja go dostalam od kolezanki ktora pracyje w secon hand,nie jest jakis markowy mysle,ktos go oddal bo nie chcial uzywac,bo nie otwarty byl.Dodam ze miejszam w Uk wiec pewnie jakis z chin z ebaya![]()
Tak to prawdaW pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynkaw pierwszej ciazy dowiedzialam sie chhba dopiero gdzies w 6miesiacu co bedziemy miec, bo dzidzia sie ukladala tak, ze nie sposob bylo jednoznacznie stwierdzic co tam sie kryje
mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej
![]()
To przypomnij o co i kogo chodziło, bo ja jestem tu od początku i nie pamiętam czegoś takiego, jedynie była sytuacja z czarną i jakimiś cyferkami, ale ona naprawdę przesadzałaNieee ja po sobie jezdzic nie pozwalamja bronilam jedna i reszta sie wstawila
ale sie mega wkurzylam, bo tamta wszystkich po kolei atakowala, besztala, a potem jakby nigdy nic pisala dalej
ale nie wazne
teraz u was tutaj bardzo fajnie
![]()
Ja mam tak samo. Przedstaw ciąża wciągałam filmy na netflix do 2 a teraz 21 lub 22 padam z młodsza córcia. W dzień tez pokładami się co jakiś czas ale to wina mdłości i zawrotów głowyJak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.
Dziękuję bardzoCześć Dziewczynyżyczę wszystkim udanych wizyt a dla Kasi ( ze zdjęciem ze stopkami) przesyłam dużo wsparcia odnośnie dzisiejszej wizyty w szpitalu. Trzymam kciuki
i wracaj szybko tutaj !!!