Martus122
Fanka BB :)
Wiesz co wydaje mi się,że to kwestia ułożenia dzidziusia bardziej chybaJa też się zastanawiamy nad kupnem aks musiałabym najpierw przetestować czy będę słyszała bo ja duuuza babka jestem i nie wiadomo czy przez oponkę usłyszę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiesz co wydaje mi się,że to kwestia ułożenia dzidziusia bardziej chybaJa też się zastanawiamy nad kupnem aks musiałabym najpierw przetestować czy będę słyszała bo ja duuuza babka jestem i nie wiadomo czy przez oponkę usłyszę
Mama ginekolog wspominała kiedyś,że większe są szanse aby z dziewczynki zrobił się chłopak po paru tygodniach, aniżeli w drugą stronęto chyba jeszcze na tym etapie mogą być takie zmiany ze się coś tam powiększyło i urosło![]()
Wiesz co ja go dostalam od kolezanki ktora pracyje w secon hand,nie jest jakis markowy mysle,ktos go oddal bo nie chcial uzywac,bo nie otwarty byl.Dodam ze miejszam w Uk wiec pewnie jakis z chin z ebayaDetektor masz kupiony czy wypozyczony(nie wiem czy mozna w ogole wypozyczac). Jak kupiony to mozesz powiedziec jaki? Tez chce kupic, a nie chcialabym na badziewie trafic![]()
Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spiszNa final dzis ciesze sie ze dołączyły nowe Mamy, a nawet wróciły! Super ze jesteście i każdej z Was gratulujęDzidzi ❤!
@wiola1198 , @Lola13 @Klaudia91gdansk i inne Mamy, przepraszam że jeszcze nie pamiętam nickow!
Odzywajcie się!![]()
W pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynkaMama ginekolog wspominała kiedyś,że większe są szanse aby z dziewczynki zrobił się chłopak po paru tygodniach, aniżeli w drugą stronę![]()
Ja ten swój też kupiłam na olx za 80zlWiesz co ja go dostalam od kolezanki ktora pracyje w secon hand,nie jest jakis markowy mysle,ktos go oddal bo nie chcial uzywac,bo nie otwarty byl.Dodam ze miejszam w Uk wiec pewnie jakis z chin z ebaya![]()
Tak to prawdaW pierwszej ciazy o tym gadalam ze swoja ginekolog i ona powiedziala, ze dlatego tak jest, ze jadra najpierw sa w srodku. Dopiero potem schodza do moszny. Dlategk mozna sie pomylic i uznac za szybko, ze to dziewczynkaw pierwszej ciazy dowiedzialam sie chhba dopiero gdzies w 6miesiacu co bedziemy miec, bo dzidzia sie ukladala tak, ze nie sposob bylo jednoznacznie stwierdzic co tam sie kryje
mam nadzieje, ze teraz bedzie inaczej
![]()
To przypomnij o co i kogo chodziło, bo ja jestem tu od początku i nie pamiętam czegoś takiego, jedynie była sytuacja z czarną i jakimiś cyferkami, ale ona naprawdę przesadzałaNieee ja po sobie jezdzic nie pozwalamja bronilam jedna i reszta sie wstawila
ale sie mega wkurzylam, bo tamta wszystkich po kolei atakowala, besztala, a potem jakby nigdy nic pisala dalej
ale nie wazne
teraz u was tutaj bardzo fajnie
![]()
Ja mam tak samo. Przedstaw ciąża wciągałam filmy na netflix do 2 a teraz 21 lub 22 padam z młodsza córcia. W dzień tez pokładami się co jakiś czas ale to wina mdłości i zawrotów głowyJak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.
Dziękuję bardzoCześć Dziewczynyżyczę wszystkim udanych wizyt a dla Kasi ( ze zdjęciem ze stopkami) przesyłam dużo wsparcia odnośnie dzisiejszej wizyty w szpitalu. Trzymam kciuki
i wracaj szybko tutaj !!!