mia05
Fanka BB :)
Coś w tym jest bo ja mam 41 lat i ryzyko podstawowe trisomia 21 mam 1/56 a skorygowane 1/434
tak, tak u mnie pod wynikami jest napisane, że ryzyko podstawowe jest wyliczane na podstawie wieku matki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Coś w tym jest bo ja mam 41 lat i ryzyko podstawowe trisomia 21 mam 1/56 a skorygowane 1/434
Ahaa czyli wtedy skorygowane z USG juz kumam
Ja 36 lat i chyba 1-270 nie skorygowaneDziewczyny a to pierwsze ryzyko nie skorygowane jest porównywane tylko z wiekiem kobiety?
Serio kobiety w wieku 23 lat i jest takie ryzyko 1:1026? Jestem w szoku, że jest dość spore moik zdaniem.
Bądź też swiadoma, że (chyba) żadna z nas nie jest lekarzem która się na tym zna więc nie powlrownuj wyników i zapytaj lekarza bo on cię na pewno uspokoi. To że masz inne wyniki niż ja czy inna dziewczyną nie oznacza nic zlegoNa necie jest tylko o obniżonym białky pappa a ja kak powyżej 5![]()
Chce budyń!Mnie dziš naszło na budyń. Szłam do szafki modląc się żeby tam był, i był!![]()
A gdzie ja porównałam wyniki? Pytałam tylko czy ktoś wie jak to odczytać. Nigdy nie porównywałam i nie będę, bo doskonale wiem, że kazda z nas ma inne wynikiBądź też swiadoma, że (chyba) żadna z nas nie jest lekarzem która się na tym zna więc nie powlrownuj wyników i zapytaj lekarza bo on cię na pewno uspokoi. To że masz inne wyniki niż ja czy inna dziewczyną nie oznacza nic zlego![]()
Ja sie kompletnie na tym nie znam, wiex nawet nie probuje zgadywacBądź też swiadoma, że (chyba) żadna z nas nie jest lekarzem która się na tym zna więc nie powlrownuj wyników i zapytaj lekarza bo on cię na pewno uspokoi. To że masz inne wyniki niż ja czy inna dziewczyną nie oznacza nic zlego![]()
W sensie jak któraż z nas napiszę " ja miałam tyle a tyle i jest ok" to żebyś się nie stresowała że u ciebie jest inaczej, w tym sensie nie porównuj, nie sugerujA gdzie ja porównałam wyniki? Pytałam tylko czy ktoś wie jak to odczytać. Nigdy nie porównywałam i nie będę, bo doskonale wiem, że kazda z nas ma inne wyniki
Po prostu jestem ciekawa jak to się ma do. Widełek tej bety i wolnego pappa![]()
Nie kochana ja nie porównuję nie, nie, spokojnieW sensie jak któraż z nas napiszę " ja miałam tyle a tyle i jest ok" to żebyś się nie stresowała że u ciebie jest inaczej, w tym sensie nie porównuj, nie sugerujja na początku się bardzo porównywałam i dołowało mnie to.