Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dzisiaj 15+0, zaczynam nowy tydzień, czekam na ruchy
Kupiłam dzisiaj kremówkę, bo skoro otworzyłam brzoskwinie to trzeba je jakoś wykorzystać, więc będą naleśniki z nutellą, bitą śmietaną i brzoskwiniamiJuż nie mogę się doczekać
![]()
Hejka. Ja też dzis wizytuje dopiero o 19:45. 20 pazdzienika mialam prenatalne czyli dopiero co i wszystki bylo ok. Lekarz plci nie określił ale podejrzewam trzeciego chłopaka.. Tak mi to wyglądało. Prenatalne mialam u innego lekarza. Zobaczymy co mój mi dzis powieJa dzisiaj mam wizyte, ale dopiero na 17:00nie moge ske doczekac!
Z roku na rok, te wszystkie swiateczne gadzety pojawiaja sie co raz wczesniej. Kiedys po wszystkich swietych zaczynaly sie mikolaje itd, a teraz juz we wrzesniu w niektorych sklepach. Lubie swieta, ale czesto za nim do nich dotrwam to przez te sklepy mam ich serdecznie dosc... za szybko nas bombarduja tym nastrojem![]()
Pytałam wczoraj lekarza o taki ból. U mnie to jakby ciśnienie, rozpieranie. Powiedziała, że jeśli przechodzi po położeniu się czy odpoczynku to nie ma co się martwić, że to pewnie więzadła, które w pozycji pionowej właśnie dają uczucie takiego ciśnienia w kroczu/pochwie.Hej dziewczyny, kurcze od dwóch dni mam taki problem ze w pochwie czuje taki ucisk. Nie boli mnie brzuch ani nic tylko takie dziwne parcie. Tez tak któraś miała? Myślicie ze panikować i dzwonić do lekarza ?![]()
Wy niedobre!!!U mnie dzisiaj 15+0, zaczynam nowy tydzień, czekam na ruchy![]()
Kupiłam dzisiaj kremówkę, bo skoro otworzyłam brzoskwinie to trzeba je jakoś wykorzystać, więc będą naleśniki z nutellą, bitą śmietaną i brzoskwiniamiJuż nie mogę się doczekać
![]()
Hej dziewczyny !![]()
powiedzcie... czy miała z któraś z Was taką przypadłość ? Mianowicie.. cholenie swędzi mnie brzuch.. nie wiem czym to idzie, ale ciąglę się drapię.
Zauważyłam, że chyba zaczynają mi się powoli pojawiać rozstępy...czy to może mieć coś wspólnego ? I jak z tym cholerstwem walczyć ?![]()