Ladybird1989
Fanka BB :)
Tez kupilam "marilyn" chyba. Są też różne kolory i grubości. Mam też takie ale 20stki. W necie tez można dostać, polecamJa kupiłam w Rossku wczoraj 60ki za 10 zł z groszami. Całkiem spoko są i w końcu nic mnie nie cisnie![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez kupilam "marilyn" chyba. Są też różne kolory i grubości. Mam też takie ale 20stki. W necie tez można dostać, polecamJa kupiłam w Rossku wczoraj 60ki za 10 zł z groszami. Całkiem spoko są i w końcu nic mnie nie cisnie![]()
I ja teżTez kupilam "marilyn" chyba. Są też różne kolory i grubości. Mam też takie ale 20stki. W necie tez można dostać, polecam![]()
Mój mąż pewnie by Ci usmaży ja robiłam dwa razy w życiubo nie lubię i nie jem, a mój mąż uwielbia i zawsze jak mamy dzieci w domu to moj musi gotować
![]()
Ja tam dodaje jeszcze przesmażoną paprykę@Kasia6594 super, że wszystko ok!!
Nie łam mi serca!! Jak można nie lubić!! A jadłaś kiedyś z parówka, żółtym serem i ketchupem?
![]()
Tylko na słono, chociaż teraz w ciąży wciągnęłabym na słodkoNie lubisz naleśników? :O a w krokiecie?![]()
Kochana na słono jem, wpierdzielam. Chodzi mi o te na słodko@Kasia6594 super, że wszystko ok!!
Nie łam mi serca!! Jak można nie lubić!! A jadłaś kiedyś z parówka, żółtym serem i ketchupem?
![]()
Jak swędzi to rozstępy niestety na 99%. Póki są różowe możesz z nimi walczyć preparatami na rozstępy. Ja jeszcze nie mam ale sparuje sobie brzusio olejkiem co drugi dzień. Jeśli by się pojawiły to pewnie coś mocniejszego bym stosowała plus peelingHej dziewczyny !
powiedzcie... czy miała z któraś z Was taką przypadłość ? Mianowicie.. cholenie swędzi mnie brzuch.. nie wiem czym to idzie, ale ciąglę się drapię.
Zauważyłam, że chyba zaczynają mi się powoli pojawiać rozstępy...czy to może mieć coś wspólnego ? I jak z tym cholerstwem walczyć ?![]()
Jaki olejek stosujesz ?Jak swędzi to rozstępy niestety na 99%. Póki są różowe możesz z nimi walczyć preparatami na rozstępy. Ja jeszcze nie mam ale sparuje sobie brzusio olejkiem co drugi dzień. Jeśli by się pojawiły to pewnie coś mocniejszego bym stosowała plus peeling
A ja miałam wizytę 18+3 i nadal nie wiem ile waży, w sumie nie pytam skoro wszystko jest okSuperu mnie też dziewczynka ♥ ponoć
a w którym jesteś tyg? Mam wizytę jutro i ostatnio jeszcze mi mierzyli dziecko a nie ważyli. Ciekawa jestem co będzie jutro
![]()
O nie, ja też tylko wytrawneKochana na słono jem, wpierdzielam. Chodzi mi o te na słodko
Jedyne jakie robię to na slono, a na słodko robiłam dwa razy mężowi z bananami nutella i kiwi![]()