reklama

Kwietniowe mamy 2021

Zastanawiam się jak umówić się na połówkowe, wiem dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia, bo in vitro, ale Maluch jest większy o 6 dni wg badań prenatalnych. Czy 19t4d będzie ok (plus te 6 dni jeszcze), czy lepiej 20t4d (plus 6 dni)? Lekarka jest raz w tygodniu tylko w tej placówce, a chyba pasuje już się umówić

reklama
Tak niechcący to 3 sie trafilo hehe. Pierwszy cykl po porodzie byl i nieprzewidzielismy ;) myśleliśmy ze takie rzeczy dzieją sie na innych podworkach. Planowalismy trzecie ale za jakies 2 lata. Ja mam 32 ale mój mąż 46 lat i az mi go szkoda.. Bo pracuje zmianowo takze na nocki a dzieci są takie przylepy do tatusia.. Takze chodzi jak zombie czasami jak to sie mowi
No u nas teraz też wpadka i początku były trudne żeby to zaakceptować ale teraz drze żeby wszystko było ok bo z Nadia miałam problemy od 33 tygodnia i po porodzie spędziliśmy 40 dni na oiom. Mój mąż też wiekowy hihi 46 lat ma jak Twój i widzę że nie jest mu łatwo a jeszcze malutkie dojdzie

Zastanawiam się jak umówić się na połówkowe, wiem dokładnie kiedy doszło do zapłodnienia, bo in vitro, ale Maluch jest większy o 6 dni wg badań prenatalnych. Czy 19t4d będzie ok (plus te 6 dni jeszcze), czy lepiej 20t4d (plus 6 dni)? Lekarka jest raz w tygodniu tylko w tej placówce, a chyba pasuje już się umówić
Ja mam półkowe 19+3, klinika mnie tak sama umówiła więc to już dobry czas, myślę że możesz śmiało 😉

Podziwiam i teraz trzecia pociecha będzie malutka.. Ja się boję narazie jak to pogodzę a mam 11 latke która już mega samodzielna.. Chyba to nie wiek na takie małe dzieci u mnie już. Za stara jestem
Ja też się zastanawiam jak to teraz u mnie będzie bo młoda 8 lat, też jest przylepia mamusiowa i często wskakuje nam nadal do łóżka,ale mimo wszystko ma już swoje zainteresowania, zajęcia 😊 i teraz rewolucja, trzeba będzie na nowo się przestawić na tryb mama 24/7 😁 plusem jest,że młoda w takim wieku,ze myślę,że trochę mnie wesprze i do kibelka będę mogła chodzić sama, a nie tak jak to było w jej przypadku (nawet w kibelku wisiała mi na nodze 😂)

Tak niechcący to 3 sie trafilo hehe. Pierwszy cykl po porodzie byl i nieprzewidzielismy ;) myśleliśmy ze takie rzeczy dzieją sie na innych podworkach. Planowalismy trzecie ale za jakies 2 lata. Ja mam 32 ale mój mąż 46 lat i az mi go szkoda.. Bo pracuje zmianowo takze na nocki a dzieci są takie przylepy do tatusia.. Takze chodzi jak zombie czasami jak to sie mowi
U mnie niechcący i mój brzdąc i dzidzia w brzuszku.🙈🙊 U mnie będzie równo 2 lata różnicy i cieszę się, chociaż wiem że łatwo nie będzie ale tak mała różnica wieku jest na plus w późniejszym czasie.

reklama
Nigdy nie jadłam szarych klusek, są podobne do kopytek?
Hmm ciężko powiedzieć. Ja ucieram ziemniaki mieszkam z maka jajkiem sól pieprz ale robię takie geste ciasto żeby żeby łyżka id herbaty na gotującą wodę kłaść. Do tego podsmażam cebulkę w kostkę z boczkiem i moeszamuz ugotowanym już kluskami. Do tego kiszona kapusta na gorąco z pieprzem i solą. Niektórzy zamiast kapusty robią marchewkę z groszkiem i zasmażką. Przepis mojej babci jeszcze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry