mary.m
Fanka BB :)
Pozdrowienia od mojego mężaTrochę przyjarał, ale narzekać nie będę
![]()
Wow zazdroszczę
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pozdrowienia od mojego mężaTrochę przyjarał, ale narzekać nie będę
![]()
Też tak czasami mam a do tego ciężej mi się oddycha jakbym już w 9 tym byłaJa od wczoraj mam takie chwilowe mocniejsze bicie serca co jakiś czas... nigdy wcześniej tego nie miałamwiec i noc dzisiaj u mnie tez nieprzespana
Ej no ale liczy się,że w ogóle upiekłPozdrowienia od mojego mężaTrochę przyjarał, ale narzekać nie będę
![]()
Ja 14 tc i tez 6 kg do przoduA co do tycia w ciąży to ja już pisałam ze ja chyba nadrabiam za Was wszystkiebo 6 kg. Ale tez wydaje mi się ze jak dzidzia rośnie a lekarz nic nie mówi to jest ok. Zreszta każda ciąża inna
Ja od wczoraj mam takie chwilowe mocniejsze bicie serca co jakiś czas... nigdy wcześniej tego nie miałamwiec i noc dzisiaj u mnie tez nieprzespana
Ja wczoraj mialam ciśnienie 94/47 i myslalam ze zemdleje, ledwo oddychalam i niemal panika.. Dobrze ze mamę mam pod ręką to dzieci ogarnelaJa od wczoraj mam takie chwilowe mocniejsze bicie serca co jakiś czas... nigdy wcześniej tego nie miałamwiec i noc dzisiaj u mnie tez nieprzespana
Ja wczoraj mialam ciśnienie 94/47 i myslalam ze zemdleje, ledwo oddychalam i niemal panika.. Dobrze ze mamę mam pod ręką to dzieci ogarnela