Pauliska757
Fanka BB :)
Mój się chwali jakie to on ciasta nie piekł i żebym się spytała jego sióstr i mamy a od kąd jesteśmy razem (ponad 8 lat) to nic nie upiekłEj no ale liczy się,że w ogóle upiekłmój też pewnie by potrafił ale mu się nie chce
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mój się chwali jakie to on ciasta nie piekł i żebym się spytała jego sióstr i mamy a od kąd jesteśmy razem (ponad 8 lat) to nic nie upiekłEj no ale liczy się,że w ogóle upiekłmój też pewnie by potrafił ale mu się nie chce
![]()
Od paru dni mierze bo mi czesto tak slabo.. Ale to tylko w ciąży. I co zmierze to okolo 100/60 a zawsze mialam takie 115-130/80..czyli zawsze bylo ok. Nie jest niskocisnieniowcemzawsze masz takie niskie? Czy to jednorazowy „przypadek”?
Od paru dni mierze bo mi czesto tak slabo.. Ale to tylko w ciąży. I co zmierze to okolo 100/60 a zawsze mialam takie 115-130/80..czyli zawsze bylo ok. Nie jest niskocisnieniowcem
No ale ten etap i juz takie cyrki to co bedzie dalejnigdy nie pomyślałabym wcześniej, ze ciąża to taki wysiłek dla organizmu...
Ja też. Pierwsza była ok, druga do pracy jeździłam przez 4 miesiące i ciężko mi było dopiero od 8 miesiąca a teraz? Czuje ze żołądek i wątrobę to już mam pod klatka piersiowa i uciskają. Twardy brzuch się robi ale powyżej pępka jak kamień no i mecze się mega szybko.. Mdłości nie chce zapeszać trochę przechodzą ale metaliczny smak w buzi stale mamCiężko oj ciężko znoszę tą 3 ciąże. A to 14 tc dopiero
No ale ten etap i juz takie cyrki to co bedzie dalej
Mi mdłości tez zaczynaja powoli mijac. Wcześniej mialam niemal cale dnie a teraz tak rzutami i to glownie jak czas na jedzenie. Nie czuje glodu tylko niedobrze mi sie robiJa też. Pierwsza była ok, druga do pracy jeździłam przez 4 miesiące i ciężko mi było dopiero od 8 miesiąca a teraz? Czuje ze żołądek i wątrobę to już mam pod klatka piersiowa i uciskają. Twardy brzuch się robi ale powyżej pępka jak kamień no i mecze się mega szybko.. Mdłości nie chce zapeszać trochę przechodzą ale metaliczny smak w buzi stale mam