Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę![]()
Gdzieś to kiedyś widziałam, może w kaufladzie? Ja lubie curlyChipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę![]()
Mmmm moje ulubione, u nas sa w kauflandzie i carrefurzeChipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę![]()
Łącze się dziś w bólu. Nie mam nawet siły i ochoty leżećTe wszystkie sny o krwi są przez nasze obawy tez takie czasem mam i są bardzo realistyczne... ja dziś za to nie mam siły wogole... boli mnie głowa... i zero motywacji![]()
Jak to dobrze, że mi minął wilczy apetytTeraz chuchać żeby szybko wystygłoZobacz załącznik 1195052
Ja tyż Laysy kurki w śmietanie.temat jedzenie czas startja już mam chipsy na dziś na wieczór
![]()