Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę![]()
Gdzieś to kiedyś widziałam, może w kaufladzie? Ja lubie curlyChipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę![]()
Mmmm moje ulubione, u nas sa w kauflandzie i carrefurzeChipsy chipsami, ale kto mi powie gdzie ja kupię chrupki Bingo orzechowe? Normalnie pomysłu już nie mam gdzie by mogły być, a tylko na nie mam ochotę![]()
Łącze się dziś w bólu. Nie mam nawet siły i ochoty leżećTe wszystkie sny o krwi są przez nasze obawy tez takie czasem mam i są bardzo realistyczne... ja dziś za to nie mam siły wogole... boli mnie głowa... i zero motywacji![]()
Jak to dobrze, że mi minął wilczy apetytTeraz chuchać żeby szybko wystygłoZobacz załącznik 1195052
Ja tyż Laysy kurki w śmietanie.temat jedzenie czas startja już mam chipsy na dziś na wieczór
![]()