reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Teraz mam wizyte 5 listopada bo odkad mi sie to zaczęło dziać nie mialam wizyty. W necie tylko czytam ze niektóre babki tak mają ze moze tak byc. Ale i tak zagadam teraz i zobaczymy co mi mój doktorek powie
Wszędzie piszą że za wysokie ciśnienie jest nie dobre no ale Ty masz naprawdę niskie i tak z ciekawości pytam. Daj znac po wizycie.

Ja się skupiam na 62 i wzwyż bo coś tak czuje, że dziecko może nie być malutkie (mąż ma 186 cm , ja 173 cm).
Mam też karton ubranek odłożony po chrześniaku, więc część ciuchów pożyczę od jego mamy :D , ale sama też zaczęłam już kupować ubranka bo niestety ciężko się oprzeć :D

Mi jeszcze brzucha nie macali, ale strasznie mnie denerwuje jak idę sie spotkać z moją mamą albo teściową , a tam wzrok na wstępie tylko na brzuch :p ... czuje ten wzrok na sobie i jakoś tak mnie denerwuje :p ... też tak macie ? :D

Tak !! Mam wrażenie, że niektórzy robią szzcególną obczajkę na brzuch.. czekają aż mi go "wysadzi", żeby tylko dowalić jakimś uszczypliwym stwierdzeniem..

Jak mi na wizycie zmierzyli ciśnienie 100/60 i zapytałam.. bo mówię, że coś niskie bardzo.. to mi powiedziała... pamiętaj dziecko w ciąży lepiej mieć za niskie niż za wysokie..
Mi to samo powiedziała, 🤣 wysokie jest niebezpieczne dla ciąży i dziecka, a niskie nie, tylko wiadomo samopoczucie do dupy bo i zawroty, osłabienie 🤔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry