Martus122
Fanka BB :)
Hahaha mój też dostał specjalne zdjęcie, które oczywiście rozesłał po kolegach, by się pochwalićto tak jak u mnie. Mały tak genitalia wywalił ze lekarz się śmiał i wydrukował zdjęcie dla męża
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha mój też dostał specjalne zdjęcie, które oczywiście rozesłał po kolegach, by się pochwalićto tak jak u mnie. Mały tak genitalia wywalił ze lekarz się śmiał i wydrukował zdjęcie dla męża
![]()
I to jest bardzo dobra rada właśnie, myślę,że lekarz (tym bardziej zaufany) będzie wstanie najlepiej doradzić czy warto takie badanie wykonac.. gdybyśmy miały polegać na swoich strachach czy obawach to naprawdę trzeba by dziecko przebadać od stóp do głów, a tak czy siak nie jesteś w stanie przewidzieć wszystkiego.Ja właśnie rozmawiałam z partnerem i On stwierdził żebym pogadała o tej chorobie na połówkowych z lekarzem i tak zrobię. Doszliśmy do wniosku że będę omijać tematy chorób i badań na forach i w necie bo idąc tokiem myślenia że zrobię badanie w razie co to musiałabym zrobić naprawdę baaaardzo dużo tych badań bo jest mnóstwo mutacji genów które powodują choroby.
Nie wiem dlaczego tak bardzo mi to weszło na głowę ale już jest lepiej.
Jej mam nadzieję,że u mnie też jeszcze z tydzień i mały da o sobie znać.. tak czekam na to cudowne uczucieJa pod koniec ciąży miałam wizyty co 2 tyg. W sumie od 34tc, bo lekarz był w szoku że jeszcze nie urodziłam i przychodze na kolejne wizyty
dziś 16+3 i czuje wyraźne ruchy. Od kilku dni czułam muśnięcia ale nie byłam pewna a dziś już wiem że to jest to❤❤ mam nadzieję że na jutrzejszej wizycie wszystko wyjdzie ok![]()
Nie martw się, wiemy,że nie taki miałaś zamysłDziewczyny ja was nie chciałam straszyć tym sma tylko byłam ciekawa czy rozważałyscie czy w ogóle jakie macie zdanienie stresuj cię się tym bo nie o to mi chodziło absolutnie
![]()
Nie straszysz Kochana absolutnie. Ja tak nad wyraz zareagowałam i zgonię to na hormony ciążoweDziewczyny ja was nie chciałam straszyć tym sma tylko byłam ciekawa czy rozważałyscie czy w ogóle jakie macie zdanienie stresuj cię się tym bo nie o to mi chodziło absolutnie
![]()
Ja wczoraj miałam dziadka urodziny więc w sobotę torta robiłam ale dla mnie za słodki więc kiepsko nie jadłamDziewczyny a jak nastroje w ogóle po weekendzie ? Jak się czujeie ? Jakieś nowe dolegliwości albo właśnie wręcz przeciwnie ?![]()

Co 3,max 4 tygodnie zazwyczaj.A napiszcie dziewczyny jak często chodzicie na wizyty do gina? Ja dzisiaj drugi raz idę dopiero...![]()
masz racje. My przez poprzednia stratę byliśmy na badaniach genetycznych. Ale lekarz powiedział ze trzeba się uspokoić bo w ten sposób to można się zabadać na śmierć. Tak jak napisałaś jest tyle opcji ze to nie da się wszystkiego zbadać. Pisałaś już ze masz zdrowe dzieciaczki i tego się trzeba trzymać. Ja tez raz lepiej raz gorzej mysle o tym wszystkim ale trzeba jakoś sobie radzić. Na wiele rzeczy nie mamy wpływu ale tez trudno to sobie wytłumaczyćJa właśnie rozmawiałam z partnerem i On stwierdził żebym pogadała o tej chorobie na połówkowych z lekarzem i tak zrobię. Doszliśmy do wniosku że będę omijać tematy chorób i badań na forach i w necie bo idąc tokiem myślenia że zrobię badanie w razie co to musiałabym zrobić naprawdę baaaardzo dużo tych badań bo jest mnóstwo mutacji genów które powodują choroby.
Nie wiem dlaczego tak bardzo mi to weszło na głowę ale już jest lepiej.