Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez wizytuje w sobotę. Ciekawe czy poznam już płeć maleństwa. Mam stresa jak przed każdą wizytąJa mam wizytę w sobotę dlatego tak siedzę cicho
Dam znać po![]()
Musi być dobrze ! Trzymam kciuki za CiebieJa tez wizytuje w sobotę. Ciekawe czy poznam już płeć maleństwa. Mam stresa jak przed każdą wizytą
Ja piję tylko czarną a do tego plasterek cytryny. Z hibiskusem nie mam problemu bo nie lubię herbat owocowych ale wydaje mi się że nie ma co panikować i że po herbacie z hibiskusem jeśli nie jest pita hektolitrami to dzidziolkowi i Mamie nic nie będzie.Dziewczyny jakie herbaty pijecie?
Bardzo unikacie tych z hibiskusem?
Też jestem tego zdaniaJa piję tylko czarną a do tego plasterek cytryny. Z hibiskusem nie mam problemu bo nie lubię herbat owocowych ale wydaje mi się że nie ma co panikować i że po herbacie z hibiskusem jeśli nie jest pita hektolitrami to dzidziolkowi i Mamie nic nie będzie.
4Biedronka, witaj fajnie że wróciłaś, sporo nas tutaj jeszcze przed połówkowymi. Ja mam dopiero na 21.12. Miłego dnia wszystkimWitam z wieczora
przez zdalną naukę i problemy z netem wypadłam z forum no, ale już wracam.
U nas ok wczoraj miałam wizytę u gina, ale bez USG, więc maleństwa nie widziałamno nic muszę czekać do połówkowych. Kto jeszcze czeka?
W poniedziałek endokrynolog i teleporada z diabetologiem i do przodu.
Pozdrawiam.
Ja właśnie pije malina z żurawinaDziewczyny jakie herbaty pijecie?
Bardzo unikacie tych z hibiskusem?