Czarna 36
Fanka BB :)
Mi tez tak wypada wizyta....chyba to jest dobry moment. Zresztą jak po wizycie wszystko ok?Mi sie udalo umowic na wizyte na 13 sierpnia i sie zastanawiam czy nie za wczesnie, to bedzie gdzies 6+3![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi tez tak wypada wizyta....chyba to jest dobry moment. Zresztą jak po wizycie wszystko ok?Mi sie udalo umowic na wizyte na 13 sierpnia i sie zastanawiam czy nie za wczesnie, to bedzie gdzies 6+3![]()
Bardzo dobry moment, ja bylam wlasnie 6t4d i lekarz i usg.Mi tez tak wypada wizyta....chyba to jest dobry moment. Zresztą jak po wizycie wszystko ok?
No właśnie juz bym chciala zeby było za tydzien. Martwie się czy wszystko ok....wszystko jest dla mnie zupelnienie nowe i dziwne. Nie powiedzialam jeszcze nikomu oprócz partnera i nie ma człowiek nawet z kim pogadać ech...Bardzo dobry moment, ja bylam wlasnie 6t4d i lekarz i usg.
ja tak samo 6+5 byłam na wizycie i wszystko okBardzo dobry moment, ja bylam wlasnie 6t4d i lekarz i usg.
Super gratulacjeja tak samo 6+5 byłam na wizycie i wszystko ok ❤ serducho biło![]()
hej powiem takCześć dziewczyny
Po przewertowaniu znacznych treści w internecie,trafiłam do Was.
W sumie nie wiem jak,ale udało się po raz pierwszy w życiu.Tydzień temu zobaczyłam II kreski. Czuję sie jak dziecko we mgle. Stos pytań a wizyta u lekarza dopiero za tydzień. Jedyne objawy jakie mam to bolące piersi i pobolewające jajniki. Z tym bolacym brzuchem to jest koszmar. W internecie piszą,ze to moze być wszystko.Zarowno normalny objaw jaki i .....boję sie nawet pisać. A wy jak sie czujecie? U mnie 5 tc 3 dzień.
Wlasnie nie za bardzo ok bo bylo tylko puste jajoMi tez tak wypada wizyta....chyba to jest dobry moment. Zresztą jak po wizycie wszystko ok?
W sensie to ciałko ciążowe?