Agata19922
Fanka BB :)
Waga to Pierw 74potem spadała i spadała a dodam że mdłości nie miałam No i ostatnio ważyłam na wizycie 71,4 a dziś 71,9 ja to tak się cieszę że nie przybieram w sensie brzuch rosnie a waga nie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to czuje się bardzo ociężała. Szybko się męcze, sapie, stękam.. Ostatnio mąż mi powiedział że przychodze do łóżka jak jakiś niedźwiedź a wcześniej wskakiwałam jak sarenka...Ja mam jeszcze gorzej jak staruszka się czuję i wszystko tak wolno robię bo jak coś przyspieszę to zaraz coś rozlane, rozsypane straszna niezdara jestem.
No nic takie uroki ciążypóźniej będzie już lepiej
![]()
U mnie na szczescie moja ginekolog nie robi problemow i jezeli maz chce przyjsc zobaczy, to moze. Tylko na wczesniejszej wizycie musze ja uprzedzic, zeby sobie potem zarezerwowala wiecej czasu. Mial isc teraz 18-go ze mna, ale przez to, ze tydzien wczesniej jest swieto, to jej sie pacjentko skumulowaly tego 18-go i powiedziala, ze na nastepna niech przyjdzie. Mowi, ze bez sensu, bo nie bedzie miala czasu, zeby mu wszystko dokladnie pokazac i opowiedziec plus jak by mial jakies pytania on dodatkowo, to tez by jej sie czas przeciagnal. Wczesniej go nie zabieralam, bo w sumie malo co bylo jeszcze widac+plus rodzina nie wiedziala o ciazy. A jak bysmy szlo razem, to musielibysmy starszego z kims zostawic i to by bylo podejrzaneTeż mam ostatnio kiepskie dni - dwie noce mało co spałam do tego frustruje mnie sytuacja dookołaZadzwoniłam dzisiaj do przychodni w której mam mieć USG połówkowe i wyobraźcie sobie, że tam nawet za dopłatą nie można nagrać USG :/ Wkurza mnie to bo facet jak chce powinien mieć prawo uczestniczyć w badaniu, a jak już nie może bo są takie , a nie inne obostrzenia to chociaż mogliby wyjść do ludzi i nagrać to badanie na życzenie ... co ich to kosztuje :/
Wow nieźleA w którym tygodniu dowiedziałaś się, że grozi Ci poród przedwczesny ? To wyszło tak nagle czy jakoś już wcześniej wiedziałaś bo lekarz zauważył coś niepokojącego ?
A to jest gabinet prywatny Twojej Pani ginekolog czy jakaś placówka medyczna ? Szukałam dzisiaj lekarza i niestety w Wawie na stronie każdej placówki medycznej jest napisane, że wizyty odbywają się bez osób towarzyszącychU mnie na szczescie moja ginekolog nie robi problemow i jezeli maz chce przyjsc zobaczy, to moze. Tylko na wczesniejszej wizycie musze ja uprzedzic, zeby sobie potem zarezerwowala wiecej czasu. Mial isc teraz 18-go ze mna, ale przez to, ze tydzien wczesniej jest swieto, to jej sie pacjentko skumulowaly tego 18-go i powiedziala, ze na nastepna niech przyjdzie. Mowi, ze bez sensu, bo nie bedzie miala czasu, zeby mu wszystko dokladnie pokazac i opowiedziec plus jak by mial jakies pytania on dodatkowo, to tez by jej sie czas przeciagnal. Wczesniej go nie zabieralam, bo w sumie malo co bylo jeszcze widac+plus rodzina nie wiedziala o ciazy. A jak bysmy szlo razem, to musielibysmy starszego z kims zostawic i to by bylo podejrzanenormalnie nigdy go nie zostawiamy
![]()
U mnie to samoJa to czuje się bardzo ociężała. Szybko się męcze, sapie, stękam.. Ostatnio mąż mi powiedział że przychodze do łóżka jak jakiś niedźwiedź a wcześniej wskakiwałam jak sarenka...![]()
Przykre to że nie może być mąż. Ja chodzę prywatnie i u mnie jeszcze na ostatniej wizycie można było z osobą towarzyszącą u mnie akurat była starsza córcia i widziała dzidziusia. Teraz w sobotę też jadę z nią zobaczymy czy wejdzieA to jest gabinet prywatny Twojej Pani ginekolog czy jakaś placówka medyczna ? Szukałam dzisiaj lekarza i niestety w Wawie na stronie każdej placówki medycznej jest napisane, że wizyty odbywają się bez osób towarzyszących![]()
o to znazy, że boisz się, że nadrobiłaś ?
Ja jestem plus size - i martwi mnie - 2 w drugim trymestrze. W ciązy zwykle przybiera się na wadze.
Poza tym waga nie jest dla mnie jakims wyznacznikiem - życie to nie instagram, gdzie laski się przechwalają jak to super wygladają 2 tygodnie po porodzie.
Hej a możesz napisać czy chudnięcie może być przez niedoczynnosc czy nadczynność? Czy coś innego?U mnie wszystko przez tarczycę, ciężko przybrać i za szybko się chudnie a nie mam ochoty wyglądać jak kościotrup zwłaszcza że lata już nie te
Będzie jak będzie nie na wszystko mamy wpływ
Mam to samoU mnie to samomój już mnie chciał do lekarza wysyłać, że tak stękam jak do łóżka wchodzę
wczoraj jeszcze plecy w jednym miejscu bolały jak lewą nogę podnosiłam i kulawa chodziłam
Dwa razy się schyle po coś i już dycham
![]()