Martus122
Fanka BB :)
@Patii_666 mi to się wlecze niemiłosiernieCudo malutkie
Ja chyba zrobię 3d jakoś w 24/25 tygodniu, bo teraz w 19bede miała półowkowe, potem zrobię w 24/25 3D, i potem w 30znow usg i koniec, ale ta ciąża dziewczyny leci...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
@Patii_666 mi to się wlecze niemiłosiernieCudo malutkie
Ja chyba zrobię 3d jakoś w 24/25 tygodniu, bo teraz w 19bede miała półowkowe, potem zrobię w 24/25 3D, i potem w 30znow usg i koniec, ale ta ciąża dziewczyny leci...![]()
Wszyscy mówią, że podobny do córki i że identyczny nosek, więc coś w tym musi byćJak to mało widać!
Wszystko widać, jeju cudo
Który to tydzień?
Myślę że większość z nas ma taki nastrój ostatnim Czasem, jesień w tym tymbardziej nie pomaga.. No i hormonyW ogóle cześć wszystkimostatnie dwa dni niewiele się odzywałam, ale jakiś kryzys mnie dopadł.. może to faktycznie przesilenie, albo fakt,że człowiek wciąż się czymś martwi.. przedwczoraj byłam u neurologa i jestem trochę spokojniejsza pod tym kątem.. jedynie ten ból krocza wciąż mnie martwi, w nocy jest ok i jak poleżę troche.. jutro zadzwonię do mojego lekarza (dziś ma dyżur w szpitalu) chyba zapytać co i jak mimo,że w zeszłym tygodniu byłam na wizycie i szyjka była "idealna", ale dla własnego komfortu psychicznego.. a tak poza tym czekam wciąż na ruchy tego mojego małego lenia
dziś mi się zaczął 16tc więc nasłuchuje, wczoraj troszkę jakby coś czułam ale z młodą to było o wiele bardziej wyraźne i od razu wiedziałam,że to ona, choć było wcześnie jak na pierwszą ciążę bo w 17tc, a teraz jakoś pewności nie mam
![]()
Tak też na nie czekamMyślę że większość z nas ma taki nastrój ostatnim Czasem, jesień w tym tymbardziej nie pomaga.. No i hormony, zaraz święta to i humory się pozmieniają
![]()
Jej, cudny synekWszyscy mówią, że podobny do córki i że identyczny nosek, więc coś w tym musi być
16+6
Najlepsze wychodzą na połówkowych. Zależy też od wielkości dziecka, moje było duże i na 3d po 30t.c wiecznie było przyklejone buźką do ściany ;
Jak dla mnie super ale nie jestem ekspertemDziewczyny, odebrałam przed chwilą wyniki badań prenatalnych... jesteście w większości bardziej doświadczone...możecie mi pomóc to rozszyfrować jakoś ?
Zobacz załącznik 1197335
Dziewczyny, a czy któraś z Was ma problem bolących bioder? W poprzedniej ciąży niczego takiego nie miałam, a teraz w nocy przy przekręcaniu się na boki bolało i w ciągu dnia też jak się zapomnę i tylko trochę gwałtowniejsze ruchy zrobię... wcześniej zdarzało mi się tylko sporadycznie jak kichnęłam albo gwałtownie wstałam. Nie wiem czy to więzadła czy coś innego może być... Ehh i tak ciągle jakieś zmartwienie... Tu zaboli, tam kłuje i tak w kółko...