MamoveKate
Fanka BB :)
a może to pępowinka się zakręciła?To bylo 2 tyg temu ale lekarz mowi ten dzis ze w 12 czy 13 narzady rodne wygladaja tak samo i ja juz sie na 3 chłopca po tym zdj nastawilam a tu moze bedzie jednak córcia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a może to pępowinka się zakręciła?To bylo 2 tyg temu ale lekarz mowi ten dzis ze w 12 czy 13 narzady rodne wygladaja tak samo i ja juz sie na 3 chłopca po tym zdj nastawilam a tu moze bedzie jednak córcia
No wlasnie na spokojnie zeby potem nie bylo zawodu.. Jakby nie patrzyl. Córeczkę pragne miec bo wiecej dzieci nie planujemy.a może to pępowinka się zakręciła?myśle, ze to jednak dziewczynka... ale poczekaj cierpliwe
ja miałam dwie dziewczynki marzyłam o chłopcu. Urodził się chłopiecNo wlasnie na spokojnie zeby potem nie bylo zawodu.. Jakby nie patrzyl. Córeczkę pragne miec bo wiecej dzieci nie planujemy.
No wlasnie na spokojnie zeby potem nie bylo zawodu.. Jakby nie patrzyl. Córeczkę pragne miec bo wiecej dzieci nie planujemy.
Widzicie do trzech razy sztukaja miałam dwie dziewczynki marzyłam o chłopcu. Urodził się chłopiec![]()
A teraz nieplanowane, ale bardzo chciane i już kochane i byle zdrowe się urodziło![]()
przypomnimy TobieWidzicie do trzech razy sztuka, jak mi wyjdzie teraz syn to walne trzecie i może się uda córka
![]()
Pati_666 ty się śmiej, mój mąż tylko w taki sposób zje ogorkową co prawda nie z bananowymi, ale z naleśnikami na słodko np. z dżememJa tu widzę mix smakówale powiem Ci ze ja dziś małemu na śniadanie robiłam plascki bananowe i zjadłam po nim co zostało
, ale tych placków to chyba nie jesz z ogórkowa bo tak zabrzmiało
![]()
Zawsze jest te 50 % szansyWidzicie do trzech razy sztuka, jak mi wyjdzie teraz syn to walne trzecie i może się uda córka
![]()
Aż powiem fuuPati_666 ty się śmiej, mój mąż tylko w taki sposób zje ogorkową co prawda nie z bananowymi, ale z naleśnikami na słodko np. z dżemem![]()
Ja pikole, ja to bym się już poddała po trzecimZawsze jest te 50 % szansyMoja dentystka rok temu zaszła w 4 ciąże i urodził się .... 4 syn
![]()
Kuzyn też usilnie próbuje dziewczynkę na świat sprowadzić a tu znów im się chłopak szykujeJa pikole, ja to bym się już poddała po trzecim![]()