Martxx1
Fanka BB :)
Hahhahah, dobreJa mam dzisiaj mężową koszulkę i tak daje perfumami, że ledwo siedzęAle mój słodko spał w sypialni i nie chciałam budzić, a sobie zapomniałam wczoraj naszykować, więc się męczę
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahhahah, dobreJa mam dzisiaj mężową koszulkę i tak daje perfumami, że ledwo siedzęAle mój słodko spał w sypialni i nie chciałam budzić, a sobie zapomniałam wczoraj naszykować, więc się męczę
![]()
Chyba amniopunkcja i seco? Coś takiego? Musisz się zastanowić bo pewnie będzie ciągle ci to po głowie chodziło.. A który masz tydzień?Dziewuchy dzwoniła do mnie Pani genetyk, mówiła, że wyniki mam naprawdę dobre tylko ta przezierność na skraju i proponuje zrobić test dodatkowy. I jakby nie powiedziała, że proponuję to bym nie myślała tyle o tym. I teraz myślę..
Czy któraś z Was miała przezornośc 2,3 i robiła dodatkowe testy? Wiem, że sa nifty a jakie inne są?
Hmmm myslalam, ze norma jest do 2,5(wiec nie wiem czy to tak calkiem na skraju)-ale to sie sprawdza tez wzgledem CRL. U mnie bylo CRL 52,3mm i NT 1,6mm.Dziewuchy dzwoniła do mnie Pani genetyk, mówiła, że wyniki mam naprawdę dobre tylko ta przezierność na skraju i proponuje zrobić test dodatkowy. I jakby nie powiedziała, że proponuję to bym nie myślała tyle o tym. I teraz myślę..
Czy któraś z Was miała przezornośc 2,3 i robiła dodatkowe testy? Wiem, że sa nifty a jakie inne są?
Jeżeli nifty to nie jest dla was koszt, to ja bym zrobiła dla spokojnej głowy, no ale rzeczywiście ta orzezisernosc nie jest jakaś mega duża?Mój gin mówi, że wyniki piękne i tyle, a ona dziś mówiła, że amino nie robiłaby ewentualnie nifty właśnie. Myślę o tym cały czas. I sama nie wiem decydować się czy nie.. Jestem w 15+0 wizytę kolejna będę miała w 18 tc
Może po prostu zaproponowała no nie wiemJeżeli nifty to nie jest dla was koszt, to ja bym zrobiła dla spokojnej głowy, no ale rzeczywiście ta orzezisernosc nie jest jakaś mega duża?