Czarna 36
Fanka BB :)
Kurczę współczuję. A byłaś u lekarza? Powiedział cos?czy to jest normalne?Ja. 3 razy dziennie biorę po 2 nospe+ magnez +duphston+luteinę . I boli cały czas. Beta rośnie. Więc nie wiem co tam się dzieje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurczę współczuję. A byłaś u lekarza? Powiedział cos?czy to jest normalne?Ja. 3 razy dziennie biorę po 2 nospe+ magnez +duphston+luteinę . I boli cały czas. Beta rośnie. Więc nie wiem co tam się dzieje
o to super zobaczysz maleństwo w moje urodzinyMoja sobota to dziś sprzątanie tj odkurzanie mycie podłóg , dwa razy spacer z trzylatkiemdobrze chociaż że mam obiad już wczoraj przygotowany, ja mieszkam bliżej gór więc u mnie nawet zbytnio nie było tych upałów. Czekam sobie do tego 9 września by wtedy zobaczyć moja fasolinke, przynajmniej z wami mi tu raźniej
![]()
Oo to super prezent sobie szykujesz, nie ma nic cudowniejszego jak ujrzenie maleństwa i no usłyszenie jego serduszkao to super zobaczysz maleństwo w moje urodziny ☺tez może umówię się tego dnia na wizytę ☺
taki prezent urodzinowy
oby tak było bo w styczniu straciłam ost maleństwoOo to super prezent sobie szykujesz, nie ma nic cudowniejszego jak ujrzenie maleństwa i no usłyszenie jego serduszka![]()
oby tak było bo w styczniu straciłam ost maleństwoktóre urodziło by się we wrześniu
to się chyba nazywa przeznaczenie
miała bym podobnieJa dowiedziałam się o obecnej ciąży w dniu planowanego porodu ciąży straconej.. Więc przeznaczenie istnieje![]()
Ja tez mam termin na kwietnia 10.04.. A 10.04 dowiedziałam się że serduszko przestało bic.. Może to przeznaczenie...Ja dowiedziałam się o obecnej ciąży w dniu planowanego porodu ciąży straconej.. Więc przeznaczenie istnieje![]()
nie wierze ze takie aż by byłoJa tez mam termin na kwietnia 10.04.. A 10.04 dowiedziałam się że serduszko przestało bic.. Może to przeznaczenie...
Ja tez nie... No ale zobaczymy..nie wierze ze takie aż by było ☺![]()