Patii_666
Fanka BB :)
A co to jest? Moja druga ciąża a ja nie wiem nawet tegoJezusikubiedna malutka... Ale jelitka normalnie działają? Wszystko może jeść? Afi 41...
Gdzieś Ty to pomieściła? Ja miałam afi 6 pod koniec ciąży
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co to jest? Moja druga ciąża a ja nie wiem nawet tegoJezusikubiedna malutka... Ale jelitka normalnie działają? Wszystko może jeść? Afi 41...
Też tak uważamWspółczujęktóry to był tydzień?
Jak po połówkowym?
Ja wiem, że to trudne i dołujące tematy, ale dla mnie to np też wsparcie, że mogę Wam to tu napisać. Więc jasne, miło się czyta o przyjemnych rzeczach, ale jeśli ktoś ma potrzebę się wygadać, to ja chętnie posłucham![]()
A co to jest? Moja druga ciąża a ja nie wiem nawet tego![]()
Ani na połówkowych ani na usg które miałam w 30 tygodniu. Ta choroba robiła szkody z dnia na dzień.. Mała po urodzeniu nie oddawała kupy tylko ja wymiotowala. To był koszmar. Spędziłam z nią 40 dni w szpitalu.. Dlatego boję się o te ciąże, żeby nie było powtórki z rozrywkiOjej, a na półowkowym nic nie wyszło? Dopiero tak późno? Cieszę się wszystko już dobrze..
No tak się że mnie lało że wkładki poporodowe nie dawały rady. Wieźli mnie na cesarkę a za mną kałuże wody byłyTo indeks ilości płynu owodniowego. Ja miałam co prawda małowodzie, ale i tak czułam dużo wód, jak mi pękł pęcherz. To gdzie 41![]()
Trzymam kciuki z całych sił, żeby się to nie powtórzyłoAni na połówkowych ani na usg które miałam w 30 tygodniu. Ta choroba robiła szkody z dnia na dzień.. Mała po urodzeniu nie oddawała kupy tylko ja wymiotowala. To był koszmar. Spędziłam z nią 40 dni w szpitalu.. Dlatego boję się o te ciąże, żeby nie było powtórki z rozrywki![]()
Rany brzmi to strasznieAni na połówkowych ani na usg które miałam w 30 tygodniu. Ta choroba robiła szkody z dnia na dzień.. Mała po urodzeniu nie oddawała kupy tylko ja wymiotowala. To był koszmar. Spędziłam z nią 40 dni w szpitalu.. Dlatego boję się o te ciąże, żeby nie było powtórki z rozrywki![]()
Najpierw przez pierwszy rok mieliśmy stale kupy biegunkowe po 2,3 na dobę, leciało z niej. A od kilku miesięcy mamy znowu kupy normalne ale często płacze jak je robi.. Jest na mleku neocate.. Ale poza tym je wszystko.. Dzisiaj mamy zmartwienie bo ciągle zaciska nóżki, łapie się za brzuszek i mówi że ja boli, momentami az się poci.. Alb znów problem z kupą albowi pęcherz cholera wieJezusikubiedna malutka... Ale jelitka normalnie działają? Wszystko może jeść? Afi 41...
takBardzo mi przykro, ale opowiadaj jak półowkowe, znasz płeć? Dawaj focie dzidzi![]()