reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jak radzicie sobie że wdeciami.?
Jem Owoce i warzywa, nie wiem co jeszcze mogę jeść. Dziś zjadłam gołąbki i w toalecie na autostradzie Panie mnie puszczaly pierwszą tak mi brzuch wywalilo 🙈😂
10 lipca ostatnia @, jak dalej tak będzie to w 9 miesiącu będę miała ogromniasty brzuch haha
Mam to samo! I w ogóle sobie nie radzę! Wieczorami to aż płakać mi sie chce, tak mnie rozsadza, wyglądam jak w 5 miesiacu. Dobrze, ze mąż ma zapalenie zatok i stracil węch, bo przecież przy takich wzdęciach nie da sie tego trzymać i trzeba wypuścić!😂 koszmar😜 ale z tego co czytałam to w ciazy można chyba brać espumisan. Ale najlepiej spytać lekarza lub w aptece jak cos

Dziewczyny jak radzicie sobie że wdeciami.?
Jem Owoce i warzywa, nie wiem co jeszcze mogę jeść. Dziś zjadłam gołąbki i w toalecie na autostradzie Panie mnie puszczaly pierwszą tak mi brzuch wywalilo 🙈😂
10 lipca ostatnia @, jak dalej tak będzie to w 9 miesiącu będę miała ogromniasty brzuch haha
Mam to samo . I nawet 10lipca miałam ostatni okres.
Ja jem dużo warzyw i owoców bo mam na nie ochotę (a takto wcale nie jadłam ) taaaakie mam wzdęcia że masakra.
A mam pytanie . W ktorym jesteś tygodniu ? Widziałaś już pęcherzyk ?

Mam to samo! I w ogóle sobie nie radzę! Wieczorami to aż płakać mi sie chce, tak mnie rozsadza, wyglądam jak w 5 miesiacu. Dobrze, ze mąż ma zapalenie zatok i stracil węch, bo przecież przy takich wzdęciach nie da sie tego trzymać i trzeba wypuścić!😂 koszmar😜 ale z tego co czytałam to w ciazy można chyba brać espumisan. Ale najlepiej spytać lekarza lub w aptece jak cos
Hahaha mój niestety nie ma chorych zatok i świetny wech , ale co trzymać nie wolno...
Ale reakcja w wc normalnie mnie zaskoczyła...

ja mam tak samo ☺😉 ost w ciąży jak miałam dwa dni brak tych objawów dostałam krwotok wiec spokojnie myśle ze to dobrze ☺😉
Uff...dziękuję bardzo mnie pocieszyłaś:) widocznie tak musi być. To moja pierwsza ciąża moze dlatego tak bardzo panikuję.Jutro jadę na krótki odpoczynek. Moze jak powdycham trochę swieżego powietrza i się uspokoję....to i dolegliwosci złagodnieją:) Tobie z calego serduszka tez tego życzę🤗😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry