• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Tez czekałam czy Kasia sie odezwie.. Tak mi Jej zal.. Druga taka strata.. Boże co ta kobieta musi teraz przeżywać. Ja jak o tym myślę to mi się płakać chce. Tez boję sie o ta ciąże bo 2 wcześniej sie zakonczylu przez rozne problemy a teraz te problemy zaczely sie jeszcze szybciej i strach ma wielkie oczy.. Codziennie płaczę bo tak sie boję czy donoszę do bezpiecznego terminu.. Kaszel, infekcje intymne, nadzerka, cytologia 3 stopien..

reklama
😂 Zaraz pójdę się wysikać i się skończy dzień dziecka 😂
U mnie niestety na wysikaniu sie nie kończy, bo za 5 minut znowu mi sie chce. 😵 Zazwyczaj wieczorami maluch właśnie imprezuje w brzuchu i uciska pęcherz. W nocy 3 razy minimum latam 🙈, a najgorzej jak wybiore sie na spacer nad morze, a tam nie ma opcji zrobienia siusiu gdziekolwiek i pomimo, ze zrobię w domu to zaraz znowu mi sie chce. Masakra 😂🙈

Mi się spanie popsuło.
Jak tylko się położę, to od razu mi duszno, wszystko mi przeszkadza, poduszka ,kołdra, dziś otworzyłam balkon szeroko a i tak się męczyłam jeszcze z dobrą godzinę ( i tak mam otwarte okna na praktycznie cały czas, na noc obowiązkowo)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry