AttreA
Fanka BB :)
Co racja to racja, do niedawna ptasie mleczko jadłam zaczynając od czekolady ale mi przeszło, z delicjami dalej najpierw naokoło, a potem resztęA czy ty jesz dzisiaj delicje albo ptasie mleczko normalnie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co racja to racja, do niedawna ptasie mleczko jadłam zaczynając od czekolady ale mi przeszło, z delicjami dalej najpierw naokoło, a potem resztęA czy ty jesz dzisiaj delicje albo ptasie mleczko normalnie?![]()
Dzisiaj w lidlu są spodenki w dwupakach.
W przyszłym tygodniu pizamy i bluzki ciązowe![]()
normalne jaki rozmiar nosisz. Mi się ciut w kroku mechacą, ale ja plus size jestemPoza tym są super i to moje ulubione galoty
Jak wypadają ubrania lupilu ?
maja rozmiary 50/56 62/68 ? Używała któraś z Was ? Kupiłam 62/68 te mniejsze jakos jakie tycie mi sie wydawały.
Witaj kochana w grupie tych końcowych kwietnioweczekCześć wszystkim tez jestem kwietnioweczka termin z usg na 26 kwietnia![]()
hej witamy i jesteśmy we dwie na 01.04. Tylko u mnie będzie mały śmieszekWitam wszystkie kwietniowe mamusie!Jestem nowa na forum i chciałam się z Wami przywitać. Mam termin porodu na Prima Aprilis (1 kwietnia)
Więc może urodzi się mała śmieszka?
Wczoraj byłam na drugich badaniach prenatalnych. Z dzieckiem wszystko w porządku, waży 408 gram. Będzie to dziewczynka. To już druga córka, poprzednia to 15-miesięczna sierpniówka 2019
Sierpniowa Zuzia ważyła po porodzie 3970 gram. Obecne dziecko też będzie duże wg mojego ginekologa.
Pozdrawiam i życzę Wam zdrówka!![]()
tak, ja zachodniopomorskie ale Kołobrzeg bardzo lubieBo ja też, tylko 5lat w NL, chyba dwie dziewczyny są jescze z okolic, plus któreś Kg to też miasto rodzinne, nigdy nikogo jescze nie poznałam z Kg![]()