reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Na szczęście tę ciążę, jak i poprzednią przechodzę bardzo łagodnie 🤗 Nie mam nudności, wszystko jem jak przed ciążą. W 1 ciąży odrzuciło mnie od kawy i słodyczy, a teraz od niczego ;) na początku drugiej ciąży nawet zdarzało mi się zapomnieć, że w niej jestem 🙊 Teraz nie da się zapomnieć, bo brzuszek już całkiem spory 😉
Haha😁 ja nadal zapominam, że jestem w ciąży, a jest już 19+4 😅

Ja jestem 17+4 jeść nie chce mi się w ogóle ale też nie odrzuca mnie od niczego 😑 i aktualnie -2kg do wagi sprzed ciąży 😂 wchodzę we wszystkie ubrania i koleżanki pytają co ze mną nie tak 😂 czy już muszę się martwic że coś jest nie tak czy mogę jeszcze zaczekać ☺
Powiem Ci, ze ja cały czas nie mam apetytu, jem bardzo mało, przez co robi mi sie słabo ciągle.
Jak juz mam na coś ochotę to jem naprawdę malutką porcje. 😵 Też nic jeszcze nie przytyłam, z tym to akurat im później tym lepiej. Nie chcę być pączkiem w ciąży 😂

Powiem Ci, ze ja cały czas nie mam apetytu, jem bardzo mało, przez co robi mi sie słabo ciągle.
Jak juz mam na coś ochotę to jem naprawdę malutką porcje. 😵 Też nic jeszcze nie przytyłam, z tym to akurat im później tym lepiej. Nie chcę być pączkiem w ciąży 😂
A mi właśnie taki mega apetyt wrócił. I wiem że to nie jest dobre...stwierdziłam że będę się ważyć co rusz en nie co trzy na wizytę bo jak zacznę iść w kg to będzie masakra przy porodzie...

A mi właśnie taki mega apetyt wrócił. I wiem że to nie jest dobre...stwierdziłam że będę się ważyć co rusz en nie co trzy na wizytę bo jak zacznę iść w kg to będzie masakra przy porodzie...
No ja tak sie staram ważyć co 2-3 dni, zeby mieć jakąś kontrolę mniej wiecej ewentualną . W sumie to by sie przydało mieć ten apetyt, bo póki co jem tylko po to, zeby mi sie slabo nie robiło.

A jak i was z samopoczuciem bo ja ciągle zmęczona jestem :) bym mogla spać całymi dniami a wy jak?
A to standard 🙈
Screenshot_20201121_223004_com.instagram.android.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry