Chichuni
Fanka BB :)
No u mnie kompletnie nic się nie dzieje. A współżycia nie mam, bo u mnie bez zmian, starego nie ma nadalPonoć jest nieduża, ale plamienie z niej miałam kilka razy po stosunku. Ostatnio odpukać nic się nie dzieje.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie kompletnie nic się nie dzieje. A współżycia nie mam, bo u mnie bez zmian, starego nie ma nadalPonoć jest nieduża, ale plamienie z niej miałam kilka razy po stosunku. Ostatnio odpukać nic się nie dzieje.
Ja też podczytuje A termin na majDzień dobry kochane mamusiechciałabym do Was dołączyć choć termin mam na maj. Na majóweczkach mało się dzieje a dziś trafiłam na Wasz wątek i się trochę zaczytałam
poza ty widzę ze jest tu moja kochana @klaudiaanita
Mam nadzieje ze mnie przygarniecieZaczęłam 15 tydzień z Marysia w brzuszku
![]()
Ja tez mam nadżerkę i cytologia 3 stopien i lekarz mowi ze wszystkim zajmiemy sie po porodzieCzy miałaś usuwaną nadżerkę w ciąży?
Pytam bo też mam nadżerkę,ale lekarz pkwiedział że nią się zajmiemy po porodzie. A położna mi powiedziała że po porodzie często nie ma śladu po nadżerce
Nadżerkę mialam usuwana dwukrotnie jakies 2 lata temu.Czy miałaś usuwaną nadżerkę w ciąży?
Pytam bo też mam nadżerkę,ale lekarz pkwiedział że nią się zajmiemy po porodzie. A położna mi powiedziała że po porodzie często nie ma śladu po nadżerce
W 18 tygodniu chyba.W którym tygodniu?
Boze jak mi okropnie przykro![]()
Jakie to wszystko jest niesprawiedliweW 18 tygodniu chyba.
Na fb też niedawno przeczytałam że dziewczynie się zaczęły sączyć wody w 20tc i marne szanse ma.. Eh.. Przez takie informacje człowiek jeszcze bardziej się boi o swoje maleństwo