Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi lekarz nie mówił gdzie się znajdujeDziewczyny tak z ciekawości. Gdzie macie umiejscowione łożysko? I jak odczuwacie ruchy?
Ja na połówkowym dowiedziałam się że mam na przedniej ścianie. Pewnie dlatego na początku bardzo słabo czułam ruchy, chociaż to moja druga ciąża.
U mnie na tylnej ścianie, zaczęłam czuć 16+Dziewczyny tak z ciekawości. Gdzie macie umiejscowione łożysko? I jak odczuwacie ruchy?
Ja na połówkowym dowiedziałam się że mam na przedniej ścianie. Pewnie dlatego na początku bardzo słabo czułam ruchy, chociaż to moja druga ciąża.
Na przedniej i nadal nic nie czujęDziewczyny tak z ciekawości. Gdzie macie umiejscowione łożysko? I jak odczuwacie ruchy?
U mnie miziania nie było lub nie zwracałam uwagi na to. Jak ruszyło to konkretnie. Ja zaczęłam czuć w 17 +3, aż się zdziwiłam pozytywnie, bo byłam przekonana, że jak 1 ciąża tak wysoko to po 20 tc@Martxx1 a w którym zaczęłaś czuć ruchy? Bo ja mizianie czułam już chyba w 13 tygodniu. Ale na mizianiu się skończyło i dopiero od jakiegoś tygodnia, może trochę dłużej, czuję takie konkretne ruchy.
Wyszłam właśnie z usg, wymarzona dziewczynkawszystko w porządku
![]()