Karin14
Fanka BB :)
No to nieźle.. :/ a pod koniec czerwca kupowałam nowe okulary bo mi sie wzrok pogorszył i teraz juz widzę slabo w nowych okularach.Co prawda nie mam wady wzroku, ale ostatnio w apce przeczytałam coś takiego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to nieźle.. :/ a pod koniec czerwca kupowałam nowe okulary bo mi sie wzrok pogorszył i teraz juz widzę slabo w nowych okularach.Co prawda nie mam wady wzroku, ale ostatnio w apce przeczytałam coś takiego
A dużą masz wadę? Miałaš już konsultacje z okulistą w ciąży?No to nieźle.. :/ a pod koniec czerwca kupowałam nowe okulary bo mi sie wzrok pogorszył i teraz juz widzę slabo w nowych okularach.Będę zupełnie ślepa do kwietnia z moją wada.
![]()
Tak może być niestety. W ciąży hormony wpływają m.in na rogówkę i ciałko szkliste powodując pogorszenie ostrości wzroku. Dlatego zalecane jest aby po 6 miesiącach od porodu udać się na kontrolę okulistyczną, sprawdzić, czy zmiany się cofnęły.Dziewczyny, które maja wadę wzroku zauważyłyście, że wzrok wam sie pogorszył w ciąży?Czy tylko ja taki odmieniec jestem?
Musze na nast. Wizycie zapytać o to gina. Mam - 6,5 na jednym oku i na drugim - 7. Do tego spory astygmatyzm.A dużą masz wadę? Miałaš już konsultacje z okulistą w ciąży?
Moja znajoma ze względu na wadę wzroku musiała mieć cc.
Niby do 22 powinno się robić, więc jeszcze się łapiesz. I skoro tak powiedzieli to powinno być ok.Dostałam przed chwila informacje, o odwołanej wizycie na usg połówkowe i zaproponowali mi termin na 22tydzien ciąży myślicie, że będzie ok? Powiedzieli, że max do 24 tygodnia można wykonać.
Pogorszył wzrok to nie, ale soczewki to mam cały czas jakby suche. Chodzę i co godzinę zakraplam oczy. A tak to potrafiłam po 22h chodzic.Dziewczyny, które maja wadę wzroku zauważyłyście, że wzrok wam sie pogorszył w ciąży?Czy tylko ja taki odmieniec jestem?
Moja gin też mówi że do 24. No i ja będę miała w 22. Im większa dzidzia tym więcej widaćDostałam przed chwila informacje, o odwołanej wizycie na usg połówkowe i zaproponowali mi termin na 22tydzien ciąży myślicie, że będzie ok? Powiedzieli, że max do 24 tygodnia można wykonać.
No to nieźle.. :/ a pod koniec czerwca kupowałam nowe okulary bo mi sie wzrok pogorszył i teraz juz widzę slabo w nowych okularach.Będę zupełnie ślepa do kwietnia z moją wada.
![]()
Pogorszył sie pogorszył, ale lekarz mówił, że po porodzie wróci do normyDziewczyny, które maja wadę wzroku zauważyłyście, że wzrok wam sie pogorszył w ciąży?Czy tylko ja taki odmieniec jestem?