mayfly
Fanka BB :)
Ok, bo myślałam, że to tsh Cię zaniepokoiło, a nie pamiętam norm tych hormonów ft3 i ft4Bo w ciąży ważne jest FT3 i 4, bo TSH może się zmieniać![]()
Ja niestety z euthyroxu 88 już weszłam na 150
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ok, bo myślałam, że to tsh Cię zaniepokoiło, a nie pamiętam norm tych hormonów ft3 i ft4Bo w ciąży ważne jest FT3 i 4, bo TSH może się zmieniać![]()
Dziewczyny, które maja wadę wzroku zauważyłyście, że wzrok wam sie pogorszył w ciąży?Czy tylko ja taki odmieniec jestem?
Ja polecam nie nosić maseczki, a jak już bardzo każą to pod nosem, chyba że rzeczywiście nie odpuszczająNo taką małą wade można jeszcze okularami wyleczyć.więc lepiej noś, pomimo parowania.
Teraz weszła ta ustawa z jeszcze większą bezkarnością lekarzy w temacie covida. Jest zwolniony z całkowitej odpowiedzialności za błędy i konsekwencje leczenia. Nie trzeba długo myśleć by wiedzieć że tak naprawdę chodzi o szczepionki, które były tworzone na kolanie.@Margaretka@ a lekarz coś zasugerował co dalej? Czy czekać na wyniki i tyle?
Lekarzowi nigdy nic nie udowodnisz. Mojemu tacie anestezjolog przed zabiegiem odstawiła leki na serce, a nie powinna, bo był 3 miesiące po zawale, czym doprowadziła do kolejnego zawału. Tato ledwo to przeżył, a w konsekwencji tego miał tak osłabione serce, że tylko raz mogli podjąć się jego uśpienia do zabiegu i zamiast wyczyścić ranę musieli mu amputować nogę. Oczywiście dokumentację medyczną zafałszowali i moja mama usłyszała, że nikt nie potwierdzi, że to wina tej lekarki. Od tamtej pory twierdzę, że lekarz może Ciebie bezkarnie zabić, a i tak nikt z tym nic nie zrobi. Do Polski na procesy o uznanie błędów lekarskich ściągają lekarzy z za granicy, bo w Polsce nikt nie podkopie kolegi.
Można też kupić maseczki porządne z filtrem, od których okulary nie parują, tylko drogie są :/Ja polecam nie nosić maseczki, a jak już bardzo każą to pod nosem, chyba że rzeczywiście nie odpuszczają
Teraz weszła ta ustawa z jeszcze większą bezkarnością lekarzy w temacie covida. Jest zwolniony z całkowitej odpowiedzialności za błędy i konsekwencje leczenia. Nie trzeba długo myśleć by wiedzieć że tak naprawdę chodzi o szczepionki, które były tworzone na kolanie.
Ja praktycznie nosze jak juz to na ustach, albo sie zasłaniam bo nie mogę oddychać i słabo mi sie robi.Ja polecam nie nosić maseczki, a jak już bardzo każą to pod nosem, chyba że rzeczywiście nie odpuszczają
Teraz weszła ta ustawa z jeszcze większą bezkarnością lekarzy w temacie covida. Jest zwolniony z całkowitej odpowiedzialności za błędy i konsekwencje leczenia. Nie trzeba długo myśleć by wiedzieć że tak naprawdę chodzi o szczepionki, które były tworzone na kolanie.
Ja robiłam wczoraj i TSH mam 0,436, FT3 2,6 i FT4 0,86, wszystko jeszcze w normie, ale FT4 już bliżej najniższej granicy, która dla ciężarnych wynosi minimum 0,83, ale oczywiście wspaniale by było gdyby była jednak dużo wyżej, też 75 tylko euthyrox, za tydzień mam teleporadę, bi nie ma mojej endo, a wczoraj od razu wysłałam jej wyniki. Myślę, że niedługo czeka mnie zmiana dawki, żeby podnieść to FT4, choć pocieszające jest to, że po pierwsze dziecko ma już swoją tarczycę, a po drugie FT4 dzielimy się właśnie z Maluszkiem, ale badanie robimy bez zażywania tabletki, a jednak zażycie tabletki powoduje uzupełnienie brakującego hormonu. Pozdrawiam serdecznie i miłego dnia dla Was WszystkichCześć mamuski, zrobiłam sobie dodadkowo te badania tarczycy o których pisaliśmy wcześniej. Wyszło to tak że główne TSH nam 0.886 a FT3 2.46pg/ml a FT4 0.92 ng/Dl. Jestem obecnie w 21 tc, niby w normie wynika czy któraś z Was miała podobne ?
Biorę Letrox 75 raz dziennie.
Najważniejsze to wsparcie w bliskich ludziach@magdula36 próbuje o tym nie myśleć. Rozmawiałam ostatnio z mężem i wiem że damy radę, bez względu na to co będzie dalej. To dało mi trochę siły.
Idą święta. Moja ulubioną pora.
Musi być dobrze![]()
Najważniejsze to wsparcie w bliskich ludziach
W niedziele mikołajki ciekawe czy przyjdzie do nas Mikołaj![]()