mayfly
Fanka BB :)
Nie, zawsze co innegoA jak to wyglada u was odnośnie pomiarów na usg zawsze wychodzi wam dokładnie wszystko na ten sam dzień czy są jakieś rozbieżności w dniach np. że główka wychodzi 19+1 a np brzuszek 19+4 itp ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, zawsze co innegoA jak to wyglada u was odnośnie pomiarów na usg zawsze wychodzi wam dokładnie wszystko na ten sam dzień czy są jakieś rozbieżności w dniach np. że główka wychodzi 19+1 a np brzuszek 19+4 itp ?
Tak ja bardzo chciałam chłopca żeby mieć dwóch synów a będzie parkaGratulacje!!! Ty chyba własnie chciałaś chłopca. Widzisz, a ja mam dziewczynkę i też chciałam dziewczynkęa mi się za to termin porodu przesunął z 23 na 15
ważne, że wszystko w porządku! u mnie po staremu- brzuch rośnie
robiłam w ogóle ostatnio przeciwciała na covid, ale wyszły ujemne
![]()
No mi wyszło że 19+6 i malutka waży 311 gW ogóle jestem 21+1 a dziś mi zaważyli małego na 480 g![]()
Ja dzis 18+5.czekam właśnie na wizytę bardzo ciekawa co ten lekarz powie. Ostatnio u niego bylam 10 listopada to prawdopodobnie mowil ze chlopiecJa na połówkowym dowiedziałam się że jednak dziewczyna a na zapytanie czy jest szansa że jej jeszcze coś wyrośnie to usłyszałam że na milion procent nie. Więc jestem pewna.
To ja czekam z Tobą bo też jestem ciekawa. A kiedy ta wizyta?Ja dzis 18+5.czekam właśnie na wizytę bardzo ciekawa co ten lekarz powie. Ostatnio u niego bylam 10 listopada to prawdopodobnie mowil ze chlopiec
U mnie tak jest. Że np główka 18, długość na 19, brzuszek 18+4 ale doktorek powiedział że to są normalne odchylenia bo teraz już każdy dzidziu indywidualnie rośnie i aż tak się nie zwraca na to uwagi jak w pierwszych tygodniach.A jak to wyglada u was odnośnie pomiarów na usg zawsze wychodzi wam dokładnie wszystko na ten sam dzień czy są jakieś rozbieżności w dniach np. że główka wychodzi 19+1 a np brzuszek 19+4 itp ?