Czescjaksiemasz
Fanka BB :)
Spoko ja nie czuje nicKochane Czy Wam też się tak zdarza że w 21 tygodniu czujecie ruchy A na drugi dzień dzidzia jest mniej aktywna albo wcale nie czuć nie wiem dziś tak mam I się bardzo boje A jutro połówkowe...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spoko ja nie czuje nicKochane Czy Wam też się tak zdarza że w 21 tygodniu czujecie ruchy A na drugi dzień dzidzia jest mniej aktywna albo wcale nie czuć nie wiem dziś tak mam I się bardzo boje A jutro połówkowe...
Na szczęście miałam przy sobie cytrynową. Smakowala jak lukier ,masakraJa po nowym roku idę, to ci prezent na połówkowe zrobiliJak Ci smakowała? Miałaś zwykłą czy smakową?
Glukoza na czczo: 4,58Cześć dziewczyny. Dziś zaczęliśmy 6 miesiącmiałam z tej okazji dziś obciążenia glukoza
i powiedzcie mi te dziewczyny które już są też po. Powiedzcie jakie wam wyszły wyniki po godzinie i po dwóch?
Eee to chyba nie glukozaGlukoza na czczo: 4,58
Po 1 godzinie: 6,71
Po 2 godzinach: 5,37
Glukoza na czczo: 4,58
Po 1 godzinie: 6,71
Po 2 godzinach: 5,37
Jeszcze normy:Ja mam podane w milimolach na litr, przelicznik: 1 mmol/L = 18 mg/dL, więc:
Na czczo: 82,44 mg/dL
Po godzinie: 120,78 mg/dL
Po 2 godzinach: 96,66 mg/dL
Od 2014 roku zmieniły się normy. Na czczo: do 92 md/dl, po 1 h: do 180 mg/dl, po 2 godzinach: do 153 mg/dl.Jeszcze normy:
Na czczo: do 100 mg/dL
Po godzinie: do 180 mg/dL
Po 2 godzinach: do 140 mg/dL
Macie Dziewczyny ściągę, które jeszcze przed![]()
Wiesz ja miałam dziwnie. Na czczo niby 85 po godzinie 133 a po dwóch 131. Dziwnie trochę ,bynajmniej jak dla mnie.Jeszcze normy:
Na czczo: do 100 mg/dL
Po godzinie: do 180 mg/dL
Po 2 godzinach: do 140 mg/dL
Macie Dziewczyny ściągę, które jeszcze przed![]()
Dzięki, nawet nie wiedziałam, ta trzecia norma po drugiej godzinie bardziej optymistycznaOd 2014 roku zmieniły się normy. Na czczo: do 92 md/dl, po 1 h: do 180 mg/dl, po 2 godzinach: do 153 mg/dl.