Martxx1
Fanka BB :)
Moim zdaniem tydzień to nie jest duża różnica...Ja po USG. Wyszło że mała jest tydzień mniejsza niż powinna. Lekarz kazał za 2 tyg zrobić powtórne USG żeby wykluczyć wewnątrzmaciczne zatrzymanie rozwoju.
Trzymam kciuki za Was
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem tydzień to nie jest duża różnica...Ja po USG. Wyszło że mała jest tydzień mniejsza niż powinna. Lekarz kazał za 2 tyg zrobić powtórne USG żeby wykluczyć wewnątrzmaciczne zatrzymanie rozwoju.
U nas standardowo- sprzątanko, ogarnianie tego, na co w tygodniu brak czasuDzień doberek weekendowo![]()
Jakie plany na dzisiaj? Lenistwo czy jakieś prace??
Ja dzisiaj czekam na dostawę warzyw i kapuchy i zacznę gotować bigos i pierogi już na święta.
W nocy o 3 się obudziłam i już tylko się kręciłam z boku na bokcoś tam może przysnełam na chwilę ale zaraz znowu , a jak złapał sen to co budzik zadzwonił
![]()
Od 3,06 do 4,3.. lekarz w sumie wtedy zostawił mnie bez żadnego skierowania itp tylko dał ulotkę na Sanco i nifty. Zrobiłam Sanco wyszło ok następnie dostałam skierowanie do Poznania do poradni od mojej prowadzącej tam Pani mówiła żeby narazie amino nie robić ( i tak bym chciała urodzić) no i patrząc na zdj z pomiaru przeziernosc powiedziała ze według niej to owodnia. Ja miałam taka schize ze może Sanco się pomylił ze zrobiłam jeszcze nifty pro z ubezpieczeniem itp.. teraz jak poszłam na połówkowe do całkiem innej Pani doktor od razu patrząc na pomiar przezniernosci powiedziała mi ze to nie jest przeznierosc według niej zmierzona nawet nie zdążyłam wspomnieć wtedy o tym ze Pani z Poznania powiedziała to samo. Ogólnie mam jeszcze w poniedziałek na NFZ w Poznaniu na skierowanie połówkowe w związku z tym, ze wyszło mi na tych pierwszych ryzyko jeden lekarz dał mi skierowanie wiec skorzystam. Wole sprawdzić dwa razy i być spokojniejsza mam nadzieje, ze tam tez nic nie wynajdą i będzie wszystko tak jak wczoraj wyglądało dobrze.Wow, super
A jaka przezierność na prenatalnych?
Też tak mamKochane Czy Wam też się tak zdarza że w 21 tygodniu czujecie ruchy A na drugi dzień dzidzia jest mniej aktywna albo wcale nie czuć nie wiem dziś tak mam I się bardzo boje A jutro połówkowe...
Mi Polozna właśnie mówiła ze to normalne na początku ze czasami nawet przez tydzień można nie czuć ruchów chyba ze masz już takie mocne ale przy tych pierwszych może tak byćKochane Czy Wam też się tak zdarza że w 21 tygodniu czujecie ruchy A na drugi dzień dzidzia jest mniej aktywna albo wcale nie czuć nie wiem dziś tak mam I się bardzo boje A jutro połówkowe...
@Wolfgirl też myślę, że tydzień to nie jest duża różnica. Może jakos tak się dzieciątko ułożyło.
@Ewciak1007 gdzie masz badania na NFZ w Poznaniu?![]()
@Wolfgirl też myślę, że tydzień to nie jest duża różnica. Może jakos tak się dzieciątko ułożyło.
@Ewciak1007 gdzie masz badania na NFZ w Poznaniu?![]()
Moja w 21+3 ważyła dokładnie tyle samo.Ten sam lekarz. Od początku było 2 dni różnicy. Teraz jest 9. Poszłam na pewniaka a wyszłam telepiac się . 22tc. Waga 420. Ale wymiary na 21 tydz