reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny a jak jest u Was z wielkością płodu co do wieku ciazowego? Bo ja co idę na wizytę to słyszę że mała mniejsza co do wieku ciazowego. Wychodzi tydzień różnicy wg OM termin na 22 marca a wg USG 30 marzec a nawet początek kwietnia.
U mnie to samo. Facet od USG nastraszył że może być hipotrofia a gin powiedziała że różnice do 2 tyg są zupełnie normalne.

Hej brzuchate
Wczoraj miałam jakiś problem z forum bo nie mogłam wejść :(
Dziewczynki pijecie czarna herbatę w ciąży od czasu do czasu ? Czy całkowicie odstawilyscie ? A i jeszcze jedno mam takie soki malinowe swojskie do herbaty można czy nie można bo ja już zgłupiałam 😊
Ja na początku nie piłam, ale to miałam odrzut do kawy , a po herbacie miałam saharę w gębie jakby miała maja to szły owocowe które średnio lubię. Teraz już pije codziennie herbatę czarną nawet dwie .

My już mamy 23+2tydz . Ale niestety nie wiem co u małej bo dopiero wizyta w styczniu , a tydzień przed wizytą ide na krzywą.
Ale na pewno urosłysmy bo na wadze widzę dodatkowy kilogram. Jak tak pójdzie to pewnie przytyję jak z chłopakami 20kg :(

Załączniki

• IMG_20201218_072836.jpg
    IMG_20201218_072836.jpg
    645,3 KB · Wyświetleń: 101
Moja mała jest znowu o tydzien mniejsza ale to od samego początku. Czyli owulacja byla później niż myslalam. A jutro mam polowkowe i zobaczymy czy nadgonila. Nie uukrywam że wolalabym zeby byla wieksza bo ja 2 razy rodzilam malutkie wczesniaczki i wolę zeby dziecko szybciej przybierało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry