Kup cytrynowa. Koszt większy o jakieś 50 gr a naprawdę inne walory smakowe. Cytrynowa bez problemu przejdzieszWspółczujęJa jeszcze jestem przed. Ale jak was czytam to aż mi się odechciewa
Dasz radę. Będę trzymać za ciebie kciuki![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kup cytrynowa. Koszt większy o jakieś 50 gr a naprawdę inne walory smakowe. Cytrynowa bez problemu przejdzieszWspółczujęJa jeszcze jestem przed. Ale jak was czytam to aż mi się odechciewa
Dasz radę. Będę trzymać za ciebie kciuki![]()
Bardzo dobre wieściDzisiaj odebrałam wyniki.
Zdrowy chłopak
Kamień spadł nam z serca. Mam nadzieję że to już koniec naszych przygód.
Dziękuję wam wszystkim za wsparcie![]()
Kiszony ogórek, tak!!! Właśnie wypiłam, czekam i planuje zakup kurczaka z KFC po drodze do domu... Ale ogórki kiszone to by było jeszcze coś lepszego!!Omg... Dziewczyny... Wypiłam Glukoze, jedyne o czym marzę to kiszony ogórek albo cytryna. Wszystko mi się cofa.. Ratunku![]()
Tez próbowałam wino 0%. Niby nie jest najgorsze, niby trochę jak wino, ale czuć, że coś jest nie takOj tak. Za mną chodzi prosseco od początku ciąży. Kupiłam jakieś wino 0%ale jest paskudne.
A z jaką waga rodziłaś maluszki?Moja mała jest znowu o tydzien mniejsza ale to od samego początku. Czyli owulacja byla później niż myslalam. A jutro mam polowkowe i zobaczymy czy nadgonila. Nie uukrywam że wolalabym zeby byla wieksza bo ja 2 razy rodzilam malutkie wczesniaczki i wolę zeby dziecko szybciej przybierało.
Stefana w równo 33 tc 49 cm i 2085gr a Kornelka w 32+5 tc 45cm i 1860gr i oczywiście pospadali jeszcze te 10 procent. Takie małe żabki. A teraz tez sa szczuplutcy ale taka chyba ich natura w mężaA z jaką waga rodziłaś maluszki?