marcelak
Zaciekawiona BB
Mam jeszcze 2 letniego synka także ciężkoJa cię nie położył do szpitala to nie jest tragicznie. Ale oszczędzaj się i wstawaj tylko na siku i jeść. Mam nadzieję, że masz taką możliwość![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam jeszcze 2 letniego synka także ciężkoJa cię nie położył do szpitala to nie jest tragicznie. Ale oszczędzaj się i wstawaj tylko na siku i jeść. Mam nadzieję, że masz taką możliwość![]()
Czesc ja jestem z terminem kwietniowym, mam 25 tydzień ciąży, we wtorek szyjke mialam skrócona ale do 3cm, wcześniej była dłuższaMam jeszcze 2 letniego synka także ciężkoja tez sama nie potrafię wysiedzieć ;D
A pytałaś o to? To wychodzi na to że ma dużo miejsca i widocznie się jeszcze chowa że nie odczuwasz aż tak tegoDziewczyny jak to jest u was z tymi ruchami? Czuje od 19 tygodnia,dziś mam 25 tydzień i jeden dzień czuje ją bardzo często, mocno kopie już można zobaczyć spokojnie przez brzuch, drugi prawie wcale tylko czasami, nawet wieczorami nie chętnie. Myślicie ze to normalne? Wczoraj byłam na usg niby nic niepokojącego nie widać, dzidzia zdrowa, rośnie prawidłowo.
Pytałam, ale stwierdził ze pewnie spała. Jednak mnie to nie przekonało.A pytałaś o to? To wychodzi na to że ma dużo miejsca i widocznie się jeszcze chowa że nie odczuwasz aż tak tego![]()
No ale skoro ma mała takie dni, to chyba rzeczywiście śpi albo poprostu się jeszcze chowa bardziej na kręgosłup i nie czujesz takPytałam, ale stwierdził ze pewnie spała. Jednak mnie to nie przekonało.
Dokładnie. Moja się czasem chyba. Tak obróci, że czuje kopniaki ale jakby w mój tyłek... Wtedy są bardziej delikatne. A u mnie 28+5 więc miejsca ma mniej niż twojaNo ale skoro ma mała takie dni, to chyba rzeczywiście śpi albo poprostu się jeszcze chowa bardziej na kręgosłup i nie czujesz tak,