reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Witam z rana, jedyne co mi z pełni że byłam częściej w kibelku i już spać nie mogę od 5.10 🙈😂🤪 i młoda buszowała że blizna mnie bolała. I łapki mam opuchnięte 🙈
Ale za to dzisiaj ostatnia wizyta i będę dzwonić do szpitala 😁😁 poznam w końcu konkretną datę cesarki 😁😁😁

Właśnie mąż wstał i mówi " Ty miałaś urodzić w pełnię a nie zasnąć jak niemowlę " 😂🙈 a ja ponoć zasnęłam po 20 i to przy włączonym meczu 🙈 gdzie ja zawsze muszę mieć ciszę i ciemność 😂
Ja dokładnie tak samo, na meczu głowa do poduszki i jeszcze nakrzyczalam na mojego, że mnie budzi, a on tylko chciał mi przypomnieć, że nie umyłam zębów 😂

Ja zasnęłam po meczu, nawet dobrze mi się spało. Z nowości nic, dalej te same dolegliwości co od tygodnia, dwóch.
Chciałam okno umysł ale pada deszcz, także bezsensu 🤔 może łazienkę wysprzątam to coś się ruszy 😁

Ja zasnęłam po meczu, nawet dobrze mi się spało. Z nowości nic, dalej te same dolegliwości co od tygodnia, dwóch.
Chciałam okno umysł ale pada deszcz, także bezsensu 🤔 może łazienkę wysprzątam to coś się ruszy 😁
Też dziś mam w planach wysprzątać łazienkę 😅🙈 bo przytulanki na razie żadnych efektów nie dają, a ja czuję że lokator mojego brzuszka jest już duży i powinien wyjść bo inaczej go nie wycisnę 🙈

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry