PaulinxBB
Aktywna w BB
Dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki!Hej, (38+6) dziś o 12 :00 przez cesarke przyszła na świat Gabrysiacałe 3300g.
Ja pomału dochodze do siebie po zabigu. Mała jest przepiękna i jestem w niej mega zakochana
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki!Hej, (38+6) dziś o 12 :00 przez cesarke przyszła na świat Gabrysiacałe 3300g.
Ja pomału dochodze do siebie po zabigu. Mała jest przepiękna i jestem w niej mega zakochana
![]()
Chyba wstawiłaś nie to zdjęcie, wstaw teraz te z brzuchemDziewczyny rosna wam jeszcze brzuchy albo waga? Bo mi waga troche spada brzuch jak by w miejscu stoi [emoji848]
Obecnie 38+0 w czwartek kontrola to ze mam malo wod plodowych to wiem ale brzucha jak by brak [emoji2368]Zobacz załącznik 1259374
Chyba wstawiłaś nie to zdjęcie, wstaw teraz te z brzuchem [emoji849][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Super wyglądasz! [emoji7]
Ja na 30Ta wyglada wygladem ale ja nie wiem gdzie ta mala tak jest w srodku [emoji85]
A ty na kiedy termin? Jeszcze nie rozpakowana? Czy cos przegapilam? [emoji848]
GratulacjeHej, (38+6) dziś o 12 :00 przez cesarke przyszła na świat Gabrysiacałe 3300g.
![]()
Gratulacje! Dużo zdrówka dla WasHej, (38+6) dziś o 12 :00 przez cesarke przyszła na świat Gabrysiacałe 3300g.
![]()
To ja już myślałam że mam mały brzuch ale patrząc na Ciebie to jednak u mnie jeszcze było go widaćDziewczyny rosna wam jeszcze brzuchy albo waga? Bo mi waga troche spada brzuch jak by w miejscu stoi [emoji848]
Obecnie 38+0 w czwartek kontrola to ze mam malo wod plodowych to wiem ale brzucha jak by brak [emoji2368]Zobacz załącznik 1259374
To ja już myślałam że mam mały brzuch ale patrząc na Ciebie to jednak u mnie jeszcze było go widać [emoji16] nieźle się mała tam schowała [emoji3]