PaulinxBB
Aktywna w BB
Ja jeszcze nie, czekam, jutro zaczynam 40 tc. Niepokoi mnie jedynie zapis KTG, niby jest w granicach normy, ale ciągle go każą powtarzać i nie wiem co myślećDziewczyny czy ktoras z was juz urodzila? [emoji848]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jeszcze nie, czekam, jutro zaczynam 40 tc. Niepokoi mnie jedynie zapis KTG, niby jest w granicach normy, ale ciągle go każą powtarzać i nie wiem co myślećDziewczyny czy ktoras z was juz urodzila? [emoji848]
To dobrze wiedziećPołożna mi powiedziała że gdy są grudki to znaczy że pokarm tłusty. Ale to dobrze
U nas najlepszą noc od początku! Młody co 3 h się budził, zjadał i zasypiał
Także i ja się wyspałam, mimo że z przerwami![]()
Ja pisałam ☺☺ nam pomaga, mała tak nie płacze, zaczęła lepiej odbijać, także polecamDziewczyny któraś tu pisała o tych kroplach biogai, one pomagają na brzuszek? Widzicie efekty?
A przy kupkach robi różnicę? U mnie małej ciężko gazy i kupka wychodzi i się własnie nad nim zastanawiam?To dobrze wiedziećniby 3dziecko a się nie zagłebiałam w to
U nas też co 3 godz także idzie się wyspać
Ja pisałam ☺☺ nam pomaga, mała tak nie płacze, zaczęła lepiej odbijać, także polecam![]()
Ja nie, straszaki tylkoHalo, dziewczyny, co z Wami? Urodziłyście?![]()