• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Haha przekonamy sie w piątek bo mnie na nic nie ciągnie a chodzą mi po głowie bliźniaki [emoji16][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Mnie z synem ciągnęło na slodkie, paczki i drozdzowki moj faworyt
Teraz nie mam jakis zachcianek poprostu smakuja mi najbardziej owoce i warzywa tesciowa z moim mezem tak w ciąży miala wiec mowie, ze bedzie mala Krzychulinka
Mi z kalendarza prawie przez cały rok dziewczyna wychodzi [emoji1787] ale widzę ze z synem się sprawdziło [emoji16]
Ja też mam przeczucie na bliźniaki [emoji33][emoji33] oby to było tylko przeczucie bo inaczej od razu do psychiatryka się melduję [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Ja też mam przeczucie na bliźniaki [emoji33][emoji33] oby to było tylko przeczucie bo inaczej od razu do psychiatryka się melduję [emoji23][emoji23][emoji23]
Szczerze, wolalabym w 1 egzemplarzu bo troche balabym sie ze mój 2.5 latek by na tym ucierpial za bardzo przy dwojce, ale jak bedzie to też bede sie cieszyć oby zdrowe
Wczoraj dowiedzialam sie ze mojemu dziadkowi od strony taty (ktory ma inna rodzine i go nie znam) urodziły sie blizniaki 50 lat temu oczywiście 😁 a moja babcia od strony mamy była blizniaczka wiec jeszcze bardziej dało mi to do myślenia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry