magnolia1505
Fanka BB :)
U mnie chyba lipa. Mam tak dziwny wykres temp, ze nie ogarniam
Dziękuję i również trzymam kciuki [emoji16][emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję i również trzymam kciuki [emoji16][emoji4]
U mnie chyba lipa. Mam tak dziwny wykres temp, ze nie ogarniam
Pierwszy z dzisiaj, drugi z wczoraj. Dzisiaj zmieniła mi się owulacja, co zupełnie nie pokrywa się z odczuciami i tym co zawsze było. Bardziej pasowałby mi ten drugi wykres porównując z objawami, ale nic nie jest takie jak było zawsze. Poza tym objawów nie mam żadnych, nic a nic czuję się jakbym w ogóle nie miała nigdy okresu, nic nie boli, nie kłuje, piersi normalne, plamienia nie ma. Mogłoby być tak zawsze :-)A jak wygląda?
Pierwszy z dzisiaj, drugi z wczoraj. Dzisiaj zmieniła mi się owulacja, co zupełnie nie pokrywa się z odczuciami i tym co zawsze było. Bardziej pasowałby mi ten drugi wykres porównując z objawami, ale nic nie jest takie jak było zawsze. Poza tym objawów nie mam żadnych, nic a nic czuję się jakbym w ogóle nie miała nigdy okresu, nic nie boli, nie kłuje, piersi normalne, plamienia nie ma. Mogłoby być tak zawsze :-)Zobacz załącznik 1147752Zobacz załącznik 1147753
Ja też tak wyliczyłam a że ja po cc to może będę mieć prezent na 30 urodzinyMam nadzieję, że się w tej grupie nie znajdę. Testuję za 7 dni, jak będzie szczęśliwy ten cykl to termin na 25. 03 mam![]()
Ja w czwartekKochane która niebawem testuje? [emoji16][emoji16]
Ja teżJa w czwartek