reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa i też należę do kwietniowych mam, termin mam na 18. 04.2021😊. Tylko odkąd się dowiedziałam jestem cały czas ogromnie zestresowana... Otóż od tego miesiąca zaczęłam nową pracę, minęły dwa tygodnie a ja jestem w ciąży.. umowę mam póki co na 3 miesiące potem jeśli będzie przedłużona to na rok. Boje się reakcji szefa jak się dowie i nie wiem kiedy go o tym poinformować :(
Gratuluję! Witamy!
Nic nie poradzę bo nie znam się na polskim prawie ale na pewno któraś dziewczyna będzie coś tam wiedziała. Także witaj!

reklama
Zobaczyłam, ten, kalendarz chiński i z pierwsza córka mi się zgadza była córka, druga pokazuje że chłopczyk a jest córka, a teraz znów pokazuje dziewczynkę haha liczyłam, na syna haha no a słyszałyście może o tym że jak dziecko mówi mama to wola siostrę a tata to wola brata i ponoć mojej mamie się to sprawdziło No i teściowa też gadała że obaj jej synowie wołali tata i same chłopaki się rodzili, u mnie córka wolała mama i jest córka aa druga córka wolała tata więc zobaczymy co z tego będzie haha

U mnie chiński poprzednio się sprawdził - syn :) Teraz tez podobno będzie syn :) zobaczymy czy się sprawdzi :) ja nie czuje presji, raczej radochę na myśl o maleństwie :) ale głowę dam ze teściowa - choć żyje jeszcze w niewiedzy - życzy nam córeczki bo sama dwóch chłopaków rodziła :)

Hej, czy mogę nieśmiało do Was dołączyć?
Wczoraj miała się pojawić miesiączka, nie pojawiła się, zrobiłam dla pewności sobie tescik ,tak dla spokoju i szok. Dwie kreski. Zrobiłam kolejne dwa ,innych firm i dalej dwie. Nie ukrywam, ciąża jest nieplanowana zupełnie, jestem w mega rozsypce bo mam dwójkę maluchów ,młodszy 14 miesięcy.
W poniedziałek idę na wizytę, aby potwierdzić, mam nadzieję że nie zwariuje do tego czasu.
Witaj kochana,znajomy nick gdzies sie mi juz przewinelas;)

Hej dziewczyny! Jestem tutaj nowa i też należę do kwietniowych mam, termin mam na 18. 04.2021😊. Tylko odkąd się dowiedziałam jestem cały czas ogromnie zestresowana... Otóż od tego miesiąca zaczęłam nową pracę, minęły dwa tygodnie a ja jestem w ciąży.. umowę mam póki co na 3 miesiące potem jeśli będzie przedłużona to na rok. Boje się reakcji szefa jak się dowie i nie wiem kiedy go o tym poinformować :(
Witaj,szkoda ze zyjemy w takich czasach jeszcze ze mimo iz dajemy zycie to boimy sie o prace i reakcje szefostwa,jakby to byl jakis problem:(

U mnie chiński poprzednio się sprawdził - syn :) Teraz tez podobno będzie syn :) zobaczymy czy się sprawdzi :) ja nie czuje presji, raczej radochę na myśl o maleństwie :) ale głowę dam ze teściowa - choć żyje jeszcze w niewiedzy - życzy nam córeczki bo sama dwóch chłopaków rodziła :)
U mnie by sie posikali ze szczezcia jakby byla corka,ja jestem jedynaczka i mam syna,tesciowa 3 wnukow.Moj synek jest taki kochany i grzeczny ze moglabym miec takiego drugiego,aa zreszta wezme to co dadza heh

reklama
Do góry