M_P_90
Fanka BB :)
No u mnie już serduszko jest, bo ja w 8tc jestem, do tego była to bliźniacza ciąża, Ale ostatecznie został jeden bąbelek i czekam teraz na 3 wizytę w sobotęczas pokaże ☺najpierw serduszko ... a potem co los da
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No u mnie już serduszko jest, bo ja w 8tc jestem, do tego była to bliźniacza ciąża, Ale ostatecznie został jeden bąbelek i czekam teraz na 3 wizytę w sobotęczas pokaże ☺najpierw serduszko ... a potem co los da
![]()
jutro się umawiam na 8.10 września wtedy powinien być 7,8 tydzNo u mnie już serduszko jest, bo ja w 8tc jestem, do tego była to bliźniacza ciąża, Ale ostatecznie został jeden bąbelek i czekam teraz na 3 wizytę w sobotęteraz czas na serduszko u Twojego bąbla
❤
SuperCześć Dziewczyny! Skoro już dziś się rozpisałam to napiszę jak po wizycie. Jest lepiejKropek rośnie, ma już 1.71 cm, serduszko trochę wolne 151, ale coraz lepiej mu idzie (zaczął od 111, później 132). Widać już kształt główki i dupki
Mam nadzieję, że będzie dzielny i urodzi się zdrowy ❤❤❤❤❤❤
Ogólnie z USG wychodzi 8t1d, co może być bliskie owulacji (akurat byłam chora w dni kalenarzykowej owu, a nie miałam monitoringu z obserwacji i testów nie korzystam, dałam sobie spokój po roku jak efektu i tak nie było, mogło jak najbardziej coś się pomieszać o dwa trzy dni)
Ja mam na 31 marzec, ale dziewczyny prosiły żebym tu została, bo może urodzę 1 kwietniajutro się umawiam na 8.10 września wtedy powinien być 7,8 tydzto ty masz na którego kwietnia termin ?
oj tam my jesteśmy jako matki do takich tematów przyzwyczajoneKupiłam sobie te czopki, ale powiem Wam, że miałam dwa podejścia, z pierwszym w ogóle mi się nie udało ani 3Min wytrzymac, także nic, a nic nie pomógł. Drugi próbowałam trzymac trochę dłużej, około 5min, i pomógł doslownie delikatnie. Na opakowaniu jest napisane, ze od 1 do 2 czopkow na dobe, zastanawiam sie nad 3 czy może nie spróbować, skoro ten pierwszy i tak od razu wypadł.
Wybaczcie, że tak obrzydliwie tu pisze![]()
Ja bym tak chciała, ale moj się nie zgadza. Powiedział ze mogę wyjść z gabinetu jak na usg beda mówili jaka plec [emoji23]Fajnie by bylo przeczekac do dnia porodu i boom niespodzianka,ale ja bym moze wyczekala ale moj maz juz nie.Kiedys kupil mi prezent na swieta i juz w samochodzie zaczal mi opowiadac co to moze byc i czy chce juz zobaczyc...a byly 2 tygodnie do swiat![]()
Hej!Hej dziewczyny :-) Jestem w 5tc to moja 5 ciąża. Mam dwoje dzieci które z utęsknieniem czekają na młodsze rodzeństwo (jeszcze nie wiedzą o ciąży)
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kwietniowe mamy :-)
Wiewiórce [emoji23] tego jeszcze nie slyszalalm, dobre!Pocieszcie ze nie tylko ja tak mam ze czuje jakbym miala jezioro do wysikania a jak ide to pare kropel...juz mam otarcia na wiewiorce od podcierania
Polecam regulację dietą długofalowo, czopkiem to tak doraźnie jak już boli bym się ratowała. Błonnik i jeszcze raz wszystko co go posiada przez kilka dni+woda. Akurat ja i zaparcia dobrze się znamy od zawsze i musiałam się z nimi nauczyć żyć i je zwalczać, więc wiem, że da się wprowadzić coś do diety co pozamiata w jelitachKupiłam sobie te czopki, ale powiem Wam, że miałam dwa podejścia, z pierwszym w ogóle mi się nie udało ani 3Min wytrzymac, także nic, a nic nie pomógł. Drugi próbowałam trzymac trochę dłużej, około 5min, i pomógł doslownie delikatnie. Na opakowaniu jest napisane, ze od 1 do 2 czopkow na dobe, zastanawiam sie nad 3 czy może nie spróbować, skoro ten pierwszy i tak od razu wypadł.
Wybaczcie, że tak obrzydliwie tu pisze![]()
aha tak myślałam ze początek kwietnia musi byćJa mam na 31 marzec, ale dziewczyny prosiły żebym tu została, bo może urodzę 1 kwietniai tak tu sobie siedzę z wami, bo jakoś już się przyzwyczaiłam do kwietniówek
![]()