Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A słyszałam że koty wyczuwają ciążęJa też się wczoraj czułam dobrze, jakby mi ciążę odjęło i zaczęłam się zastanawiac czy wszystko ok ale wizyta u lekarza dopiero za tydzień.
Jak czytam i waszych psach to cieszę się że mam kota. Dzieci nie lubi, ludzi niezabardzo ale jest taka kochana i tulaśna ostatnio![]()
Będzie dobrze... Ja też dzisiaj wstalam z innym nastawieniem.. Dzięki dziewczynomHej dziewczyny,ja dzis w kiepskim nastroju bo sie czuje jak nie w ciazy,nic nie boli,nie mam mdlosci,wczoraj chociaz lekkie mialam,a dzis nic,az czasem sie lapie na tym ze zapominam ze jestem w ciazy,martwi mnie to bardzo. Dzis 6+5 ,pierwsze usg dopiero bede miec we wtorek.oby bejbi dalo znac dzis bo juz humor do dupy
Wiecie ze ja mam takiego podwórkowego kota i po tym ze tak sie łasił podejrzewałam ze cos jest na rzeczyA słyszałam że koty wyczuwają ciążę![]()
ragdollA to moja kiciaWłaśnie wczoraj wiozłam na sterylizację i cały dzień byłam zestresowana
Na szczęście dziś już ok, tylko śmiesznie chodzi w kubraczku i strasznie ją wkurza
Zobacz załącznik 1164864