Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez to biorę a że jest napisane minimum 30min przed posiłkiem to nie wiem czy dobrze robię, ale mam wodę i tabletki przy łóżku i jak się przebudzę o 6 np. na siku to juz biorę i idę spać dalej. Śniadanie jem później trochę jak już wstanę faktycznie. Moze to dobra taktyka? Tez mam mdłości zanim zjem a jeszcze od wszystkiego co chce sobie przygotowac mnie rano odpycha. Mam nadzieję ze nam to niedługo przejdzie![]()
gratucie i witamy w naszych skromnych progachI dzisiaj nie wytrzymałam, pojechałam na bete. Wynik wieczorem..
Kurde u mnie zawsze rano też mdłości... Ale wydaje mi się że to przez to że nie mogę nic jesc.. Biorę euthyrox na czczo 30 minut przed posiłkiem.. I te 30 minut najgorsze... Mam straszne mdłości martwię się że jak zwymiotuje to razem z lekiem... I nie wiem co robić. Ma któraś tak
Ja wody nie mogę...Dzisiaj 2 dawka eutyroxu bo się okazało, że tarczyca swiruje. I dokładnie to samo. Ale go trzeba brać minimum 30 minut przed więc mam dwa patenty. Jak się budzę koło 6 ma siku to łykam i jeszcze zasypiam wtedy koło 7 mogę już coś zjeść i jest w miarę. Albo wypijam 2 wielkie szklanki wody. To trochę oszukuje żołądek.
cześć a ty jak się dziś czujesz ?Ja wody nie mogę...![]()
Lekow na tarczyce nie powinno się zapijac duza ilością wody bo wtedy nie działają jak trzebaDzisiaj 2 dawka eutyroxu bo się okazało, że tarczyca swiruje. I dokładnie to samo. Ale go trzeba brać minimum 30 minut przed więc mam dwa patenty. Jak się budzę koło 6 ma siku to łykam i jeszcze zasypiam wtedy koło 7 mogę już coś zjeść i jest w miarę. Albo wypijam 2 wielkie szklanki wody. To trochę oszukuje żołądek.