Oleczqa002
Fanka BB :)
Napisałam na privMożna na priv jaki to lekarz?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Napisałam na privMożna na priv jaki to lekarz?
Hehe chyba nie ma to nic do rzeczy moja tesciowa za jadała się owocami i warzywami i jest mój mąż ja teraz też sie zajadam a w ciąży z synkiem jadlam paczki słodycze itpU mnie z kolei ciąża jest bardzo na plus w tym temacie, bo jak tylko pomyślę o fast-foodzie to mi się żołądek wywija na drugą stronęCiekawe czy to jakiś znak apropo płci, bo przy pierwszej ciąży jadłam zupki chińskie i wszelkie fast-foodowe śmieci kilogramami i mam syna, a teraz właśnie baaaardzo ciągnie mnie do zdrowego jedzenia
W sumie szansa jest ogromna bo u partnera w rodzinie same kobitki, on sam ma dwie córki. Jak myślicie?
Ja też dzisiaj śniadanie z mc [emoji7][emoji7] nie mogłam przejechać obojętnie [emoji17][emoji17]Ja miałam mc muffin a kiełbaską i jajem [emoji1] Mc Donalds rządzi!
To ka się czuje jak dziwak przy Waszyxh zschciankach ze zajadam się jarzynowa i pomidoramiJa też dzisiaj śniadanie z mc [emoji7][emoji7] nie mogłam przejechać obojętnie [emoji17][emoji17]
Moja przyjaciółka zajadała się w obu ciążach nutella i innymi słodyczami i ma dwóch synówHehe chyba nie ma to nic do rzeczy moja tesciowa za jadała się owocami i warzywami i jest mój mąż ja teraz też sie zajadam a w ciąży z synkiem jadlam paczki słodycze itpteraz na szczęście zupy, owoce i warzywa
![]()
To ka się czuje jak dziwak przy Waszyxh zschciankach ze zajadam się jarzynowa i pomidoramiJa też dzisiaj śniadanie z mc [emoji7][emoji7] nie mogłam przejechać obojętnie [emoji17][emoji17]
Ja codzienmie pilam nawet 3 kawy a teraz 0Moja przyjaciółka zajadała się w obu ciążach nutella i innymi słodyczami i ma dwóch synówa moja siostra, która jest mięsożerna w ciąży praktycznie przestała jeść mięso i głównie jadła lody, owoce i słodycze i też ma syna.
Ja z kolei jestem głównie warzywna i z mięs tylko białe mięso jem (drób i ryby), a np. Teraz z ciazy w ogóle na warzywa nie mam ochoty, za to takiego kurczakburgera mogłabym jeść codziennie
A najśmieszniejsze jest to że do tej pory piłam głównie zielona herbatę (czarna x1 w tygodniu) a teraz na zielona w ogóle nie mam ochoty tylko na czarna herbatę z cukrem i cytrynaDziwna ta ciąża
![]()
Ja to samo, na samą myśl mnie odrzuca, tak samo woda tylko gazowana bez gazu mnie mdliJa codzienmie pilam nawet 3 kawy a teraz 0![]()
Zawsze chciałam takiego kotełaTo jest Halynatak ja nazwał mój narzeczony
![]()
![]()